Redactia.ro
Home » Monden » Rochia care i-a făcut pe bărbați să întoarcă capetele după Simona Halep. A luat parte la un eveniment și a făcut senzație

Rochia care i-a făcut pe bărbați să întoarcă capetele după Simona Halep. A luat parte la un eveniment și a făcut senzație

GALERIE FOTO (4)

Simona Halep a întors multe capete în acest weekend, după ce a luat parte la un eveniment foarte important. Deși jucătoarea de tenis a avut parte de un an extrem de greu, aceasta nu a ratat ocazia de a îmbrăca rochia de gală și de a pune pe jar inimile bărbaților.

Silueta foarte bine conturată a Simonei Halep a fost pusă în evidență foarte bine de ținuta pe care a purtat-o, motiv pentru care a primit o mulțime de felicitări din partea oamenilor. S-a remarcat în mulțime, chiar dacă alături de ea s-au aflat mai multe persoane importante din România.

Cum arată rochia cu care Simona Halep a întors capetele bărbaților

Pe data de 1 octombrie 2023, adică duminică, Fundația Renașterea a găzduit cea de-a 23-a ediție a evenimentului „Iluminare în roz”, un simbol al angajamentului în lupta împotriva cancerului de sân, sub motto-ul „De 23 de ani, Rozul învie pentru sănătatea femeilor”.

Simona Halep a luat și ea parte la acest eveniment special anul acesta, alegând să poarte o rochie roz fucsia, care i s-a așezat perfect pe talia de viespe pe care o are. De asemenea, umerii i-au fost dezgoliți, ceea ce i-a făcut pe bărbați să o admire din cap până în picioare.

Pentru a completa ținuta, jucătoarea de tenis a optat pentru pantofi stiletto, negri, cu modele florale. Geanta neagră nu avea cum să lipsească din mâna Simonei Halep. Nici coafura nu a fost una prea extravagantă, aceasta fiind admirată pentru simplitatea și naturalețea sa.

Cu ocazia acestui eveniment important, mai multe clădiri din peste 70 de state s-au „îmbrăcat” în culoarea roz, fiind luminate de mai multe lasere montate. România face și ea parte din acest proiect încă din 2001, alături de clădiri reprezentative precum Building (New York – SUA), Turnul Perla Orientului (Shanghai – China), Muzeul Britanic (Londra – Anglia) și Opera din Paris (Franța).

Simona Halep, acuzată în continuare de dopaj

Deși neagă vehement faptul că a folosit substanțe interzise, Simona Halep este în continuare pusă la zid de mulți oameni. Adrian Călin, CEO-ul companiei de cursuri online Docentix, susține că jucătoarea de tenis este vinovată de acuzațiile care i se aduc.

„Dacă ar veni Simona Halep și ar spune: Oameni buni, îmi pare rău, am greșit, am avut senzația că nu mai pot performa și am luat decizia să fac ceva. Nici n-o să mai joc tenis pentru că știu foarte clar că am cariera terminată.

Efectiv mi-am nenorocit 10 ani de carieră senzațională în tenis pentru o greșeală. Dar am greșit, toată lumea greșește”, a declarat Adrian Călin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: