Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Rochița prea scurtă i-a jucat feste. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV

Rochița prea scurtă i-a jucat feste. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV

GALERIE FOTO (4) prezentatoarea TV

A îmbrăcat o rochiță mult prea scurtă, iar asta s-a întors împotriva ei. Când s-a aplecat, s-a văzut totul! Culmea e că paparazzi au fost pe fază și au surprins-o într-o ipostază deloc favorabilă. Cum a apărut prezentatoarea TV în plină stradă?

Prezentatoarea TV, de la sexy la vulgar

Linia dintre sexy și vulgar e subțire și, nu de puține ori, vedetele nu reușesc s-o păstreze. E cazul și acestei prezentatoare TV, care a purtat o rochiță mult prea scurtă pe stradă. La un moment dat, ea a fost nevoită să se aplece și, fără să vrea, a oferit publicului o imagine mult mai generoasă decât poate și-ar fi dorit. E vorba despre Erika Jordan, o prezență TV cunoscută în Germania, în vârstă de 35 de ani.

Ea s-a aplecat în plină stradă, iar paparazzi au surprins imaginea care nu-i face deloc cinste. Fotografii n-au ratat ocazia de a-i surprinde lenjeria intimă a vedetei, iar imaginile au ajuns în toate tabloidele din lume. De altfel, mulți spun că, de fapt, gafa ar fi fost una „aranjată”, date fiind cadrele explicite ale paparazzilor.

Erika Jordan, o prezență sexy pe rețelele de socializare

Nu e prima oară când paparazzi o surprind în astfel de ipostaze. Erika Jordan este cunoscută drept una dintre cele mai sexy figuri TV, iar aparițiile ei sunt de fiecare dată incendiare. Pe contul ei de Instagram, Erika postează dintre cele mai sexy fotografii, vedeta bucurându-se de o siluetă sculptată. Iar comentariile admirative nu încetează să apară la adresa ei. „Ai un corp perfect!”, ”Ești vedeta mea favorită”, „Aș vrea să te scot la o cafea”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Loading...