Redactia.ro
Home » Știri » Rolul central pe care George Îl va avea la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Tânărul prinț se va remarca în timpul ceremoniei

Rolul central pe care George Îl va avea la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Tânărul prinț se va remarca în timpul ceremoniei

Rolul central pe care George Îl va avea la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Tânărul prinț se va remarca în timpul ceremoniei

Prințul George va avea un rol important la încoronare

Prințul George, în vârstă de nouă ani, este nepotul cel mare al lui Charles și va fi unul dintre cei opt Paji de Onoare ai regelui și reginei consort Camilla la ceremonia de încoronare. În calitate de fiu cel mai mare al Prințului și Prințesei de Wales, George este al doilea în linia de succesiune la tron după tatăl său, Prințul William, și se așteaptă ca într-o zi să devină rege. Rolul de paj este primul său rol oficial la o ceremonie regală importantă și va fi un moment special pentru el și pentru familia sa.

Cine sunt Pajii de Onoare aleși de Regele Charles și Regina Consort Camilla pentru încoronare?

Iată cine sunt cei opt Pagini de Onoare care vor face parte din procesiunea din 6 mai prin naosul Westminster Abbey.

Prințul George de Wales

În calitate de fiu cel mai mare al Prințului și Prințesei de Wales, George este în prezent al doilea în linia de succesiune la tron după tatăl său, Prințul William, și va fi într-o zi rege.

Prințul George Alexander Louis s-a născut la 22 iulie 2013 în aripa Lindo a Spitalului St Mary’s din Londra.

După ce și-a început educația formală la Westacre Montessori Nursery din Norfolk, George a început apoi școala la Thomas’s din Battersea în 2017 și a fost elev acolo, până când familia Wales s-a mutat la Adelaide Cottage din Windsor, vara trecută.

George și frații săi mai mici, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și prințul Louis, în vârstă de patru ani, frecventează în prezent școala Lambrook.

Aparițiile publice ale prințului au crescut în ultimii ani, cu apariții la o slujbă de Ziua Recunoștinței pentru prințul Philip în martie anul trecut și la sărbătorirea Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a anul trecut. Aruncați o privire înapoi la George, Charlotte și Louis care și-au făcut debutul în caleașcă la Trooping the Colour 2022.

George și Charlotte au participat, de asemenea, la funeraliile de stat ale străbunicii lor decedate.

Lordul Oliver Cholmondeley

Băiatul de 13 ani este fiul lui David Cholmondeley, al șaptelea marchiz de Cholmondeley (Lord Cholmondeley) și al lui Rose Hanbury, care sunt prieteni apropiați de familie ai regelui și ai prințului și prințesei de Wales.

Lordul Cholmondeley este un pair și cineast britanic, care a acționat ca Lord Mare Șambelan al Regatului Unit din 1990 până în 2022.

Bunica maternă a lui Rose a fost regretata Lady Elizabeth Lambart, care a fost una dintre domnișoarele de onoare ale Reginei la nunta acesteia cu Prințul Philip din 1947.

Familia locuiește la Houghton Hall, o proprietate clasată de gradul I, aflată în apropierea domeniului Sandringham, care este înconjurată de un parc de 1.000 de acri.

Lordul Oliver are un frate geamăn, Alexander, care este moștenitorul aparent al marchizatului și poartă titlul de curtoazie de Conte de Rocksavage. Gemenii au, de asemenea, o soră mai mică, Lady Iris, care s-a născut în 2016.

Maestrul Nicholas Barclay

Nicholas, în vârstă de 13 ani, este fiul lui Rose Trouton și al avocatului Piers Barclay. Rose este unul dintre finii regelui și este fiica moștenitoarei lui Colman’s Mustard, Sarah Troughton.

Sarah, în vârstă de 69 de ani, este verișoară de gradul doi a regelui și a fost doamna de onoare a lui Katharine, ducesă de Kent, timp de zece ani. În 2022, ea a devenit una dintre cele șase femei numite companioane ale reginei consort Camilla.

Maestrul Ralph Tollemache

Ralph, în vârstă de 12 ani, este fiul cel mare al lui Edward și Sophie Tollemache. Aristocratul și bancherul britanic Edward este moștenitorul lui Timothy Tollemache, al cincilea baron Tollemache.

Edward îl numără pe Charles printre nașii săi și a fost, de asemenea, Page of Honour al defunctei regine între 1988 și 1990.

Charles a participat, de asemenea, la nunta lui Edward și a Sophiei în Knightsbridge în 2007.

Maestrul Gus și maestrul Louis Lopes

Nepoții în vârstă de 13 ani ai Camilei sunt fiii gemeni ai Laurei Lopes și ai soțului ei, Harry.

Sora lor mai mare, Eliza, a primit un rol principal ca domnișoară de onoare la nunta regală din 2011 a prințului William și a lui Kate

Maestrul Freddy Parker Bowles

Nepotul Camilei, Freddy, în vârstă de 13 ani, este fiul lui Tom Parker Bowles și al fostei sale soții, Sara Buys. Cuplul mai are o fiică, Lola.

Tom este cunoscut mai ales ca critic culinar și a scris mai multe cărți de bucate.

Maestrul Arthur Elliot

Arthur, în vârstă de 10 ani, este fiul nepotului Camilei, Ben Elliot, și al soției sale, Mary-Clare Winwood.

Ben, care a ocupat funcția de copreședinte al Partidului Conservator din 2019 până în 2022, este fiul surorii Camilei, Annabel, care este designer de interior și comerciant de antichități.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: