Redactia.ro
Home » Știri » Român căutat de poliția din Germania! Bărbatul este suspectat că și-a omorât iubita în fața blocului 

Român căutat de poliția din Germania! Bărbatul este suspectat că și-a omorât iubita în fața blocului 

GALERIE FOTO (2)

Român căutat de poliția din Germania! Bărbatul este suspectat că și-a omorât iubita în fața blocului. Iată detaliile!

Român suspectat că și-a omorât iubita în fața blocului 

Un caz înfiorător a șocat Germania zilele acestea, iar protagoniștii sunt un bărbat român și iubita sa. Poliția din Germania îl caută pe Constantin Furcă, un român în vârstă de 41 de ani, care este principalul suspect în cazul uciderii acesteia. Femeia, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită fără suflare în fața blocului în care locuiau, iar suspiciunile s-au îndreptat rapid către Constantin Furcă, care a dispărut de la locul faptei.

Evenimentul tragic a avut loc în orașul Hehlen, un mic orășel din Germania, iar descoperirea femeii moarte a șocat întreaga comunitate locală. Victima a fost înjunghiată, iar ulterior trupul ei a fost abandonat într-o baltă de sânge. Oamenii legii au început imediat să cerceteze cazul și au ajuns rapid la Constantin Furcă, partenerul victimei, care a devenit astfel principalul suspect în această tragedie, potrivit spynews.ro

Constantin Furcă a dispărut fără urmă

După comiterea crimei, Constantin Furcă a părăsit orașul în care locuia împreună cu iubita sa și a dispărut fără urmă. În prezent, el este căutat de poliție în toată Germania, iar anchetatorii au făcut apel la populație pentru a furniza orice informații care ar putea ajuta la prinderea acestuia. Este de menționat că Constantin Furcă a fost descris ca fiind un individ periculos, și de aceea s-a emis o avertizare către cetățeni să nu încerce să interacționeze cu el în cazul în care îl întâlnesc. Autoritățile germane fac tot posibilul pentru a rezolva acest caz, conform sursei citate.

Sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: