Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Românca care și-a găsit fericirea în propria-i dragoste! Cine este Lavinia Lazăr, femeia de 40 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși

Românca care și-a găsit fericirea în propria-i dragoste! Cine este Lavinia Lazăr, femeia de 40 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși

Românca care și-a găsit fericirea în propria-i dragoste! S-a căsătorit cu ea însăși și șochează întreaga lume

Lavinia Lazăr este românca care și-a găsit fericirea în propria-i dragoste! Aceasta s-a căsătorit cu ea însăși

Românca care s-a căsătorit cu ea însăși șochează întreaga lume

O poveste neobișnuită a captat atenția multor oameni din Europa în ultimele zile. Este vorba despre Lavinia Lazăr, o româncă în vârstă de 40 de ani, stabilită în Germania, care și-a luat inima în dinți și s-a căsătorit cu ea însăși. Gestul său i-a surprins pe mulți, iar povestea din spatele acestei decizii neobișnuite este una plină de emoție și curaj.

De-a lungul anilor, Lavinia Lazăr și-a dorit să-și întemeieze o familie obișnuită, credea că a găsit sufletul pereche într-un bărbat și că nunta lor urma să fie momentul culminant al iubirii lor. Din păcate, această poveste de dragoste s-a sfârșit înainte de a începe cu adevărat, iar cei doi parteneri s-au despărțit chiar înainte de a ajunge în fața altarului.

Cu toate acestea, Lavinia nu a renunțat la visul ei de a se căsători și a găsit o soluție inedită: să devină propria ei soție.

Astfel, în ziua în care trebuia să se căsătorească cu fostul partener, ea a organizat o ceremonie de căsătorie în care a jurat să se iubească și să se respecte pe ea însăși.

„Apoi am rămas cu inima zdrobită. Și am spus: ok, se pare că nu am pe nimeni altcineva pe care să mă bazez în afară de mine. Am fost zguduită și apoi am decis că mă voi căsători în continuare, cu mine.”, a declarat românca, conform site-ului german de știri rbb24.de.

Românca nu a renunțat definitiv la ideea unei relații tradiționale

La eveniment au participat 12 femei apropiate sufletului ei, iar petrecerea a fost una plină de bucurie și încărcată de semnificații emoționale. Ca în orice nuntă tradițională, mireasa a aruncat buchetul, reafirmându-și astfel dorința de a găsi fericirea și dragostea, indiferent de forma în care acestea se manifestă.

Lavinia Lazăr a explicat că această decizie a fost una profund personală și că a simțit că acest pas era necesar pentru a se vindeca și a se redescoperi pe sine. Ea a menționat că în lumea occidentală, femeile sunt puternic influențate de ideea de poveste de dragoste și căsătorie, promovată de basme și filmele de la Hollywood. Prin căsătoria cu ea însăși, femeia a ales să se elibereze de aceste constrângeri sociale și să își găsească echilibrul și fericirea în interiorul ei însăși.

„Am spus „DA” și m-am uitat în ochii a douăsprezece femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică. 

Cred că subconștientul meu a fost cel care știa de ce am nevoie pentru vindecarea mea. Așa m-am simțit foarte în siguranță. Dacă crești ca femeie în lumea occidentală, ești puternic influențată de basme și filmele de la Hollywood”, a mai precizat Lavinia Lazăr.

Cu toate acestea, Lavinia nu a renunțat la ideea unei relații tradiționale sau la căsătoria cu un posibil partener. Ea consideră că decizia ei este, de fapt, un pas important în procesul de vindecare și autodescoperire. Astfel, nu exclude posibilitatea unei relații viitoare și a unei căsătorii tradiționale.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: