Redactia.ro
Home » Știri » Românca de 37 de ani care a câștigat al șaptelea titlu Miss Fitness Universe. Cu ce se ocupă frumoasa sportivă

Românca de 37 de ani care a câștigat al șaptelea titlu Miss Fitness Universe. Cu ce se ocupă frumoasa sportivă

GALERIE FOTO (4) Anca Bucur. Sursă foto: Facebook

Anca Bucur, o româncă în vârstă de 37 de ani, a reușit să impresioneze din nou lumea fitnessului câștigând cel de-al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Competiția s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Las Vegas, atrăgând concurenți de top din întreaga lume. Anca, originară din Târgu Mureș și stabilită în București, este și mamă a doi copii, dovedind astfel că pasiunea și determinarea pot depăși orice obstacol.

O carieră impresionantă în fitness

Anca Bucur este o figură binecunoscută în lumea fitnessului internațional. Stabilită în București, ea lucrează ca antrenoare de fitness și cycling, fiind apreciată pentru dedicarea și profesionalismul său. Pe lângă activitatea sa de antrenor, Anca a participat la numeroase competiții internaționale de top, adunând de-a lungul anilor o colecție impresionantă de titluri și medalii.

„Welcome to number 7”, a scris Anca pe Facebook după ce a câștigat cel de-al șaptelea titlu. Postarea a stârnit un val de reacții pozitive din partea fanilor și prietenilor, care au felicitat-o pentru noua realizare.

Cu toate acestea, drumul spre victorie nu a fost deloc ușor. Într-o postare emoționantă pe Facebook, Anca a mărturisit că în urmă cu șase luni nici măcar nu se simțea pregătită pentru participarea la competiție.

„Nici nu știu cum sa încep aceasta postare.. fiindcă acum 6 luni când m-am decis ca voi participa din nou la Miss Fitness Universe, ma dureau încheieturile dacă stăteam 2 secunde în mâini si dacă ma puneam în sfoara nici măcar nu mai ajungeam până jos 🤣 ( pentru cunoscători)  Oi fi făcut eu in trecut performanța, dar au trecut 5 ani de la ultima participare, plus ca sunt mama de doi copii minunați și plini de energie, plus că am o vârsta”, a scris Anca Bucur pe Facebook.

Aceasta a subliniat faptul că, deși a făcut performanță în trecut, au trecut cinci ani de la ultima sa participare, iar acum este mamă a doi copii plini de energie. În plus, vârsta și responsabilitățile familiale au adăugat o presiune suplimentară. Totuși, Anca a reușit să depășească toate aceste provocări și să-și atingă obiectivul.

Pentru Anca Bucur, fitnessul este mai mult decât un sport – este un mod de viață

Ea menționează că face fitness de 20 de ani și că acest sport reprezintă o pasiune pură care reflectă perfect felul în care își trăiește viața zi de zi.

„Este pură pasiune și reflectă perfect felul în care îmi trăiesc viața zi de zi. Fitnessul îmi dă posibilitatea să mă exprim liber, și asta iubesc cel mai mult la acest sport”.

Această pasiune pentru fitness și dedicarea constantă sunt cele care au propulsat-o pe Anca în topul competițiilor internaționale și i-au adus recunoaștere mondială. Ea este un exemplu viu de determinare și perseverență, inspirându-i pe cei din jur să-și urmeze visele și să nu renunțe niciodată.

Succesul Ancăi Bucur nu este doar o realizare personală, ci și o sursă de inspirație pentru comunitatea de fitness și pentru toți cei care o urmăresc. Ca antrenoare, ea influențează viețile multor oameni, ajutându-i să adopte un stil de viață sănătos și activ. Anca este un model de urmat, demonstrând că este posibil să atingi performanțe de vârf chiar și atunci când te confrunți cu multiple responsabilități și provocări.

Anca Bucur este un exemplu remarcabil de dedicare, pasiune și determinare. La 37 de ani și mamă a doi copii, ea a reușit să câștige cel de-al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe, demonstrând că nu există limite atunci când îți urmezi visurile. Succesul său este o sursă de inspirație pentru toți cei care o cunosc, atât personal, cât și profesional, și o dovadă că munca asiduă și pasiunea pot duce la realizări extraordinare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: