Redactia.ro
Home » Sport » România a terminat în genunchi CM de handbal! Japonia a câștigat la scor

România a terminat în genunchi CM de handbal! Japonia a câștigat la scor

România a terminat în genunchi CM

România a terminat în genunchi CM de handbal. Fetele lui Tomas Ryde au pierdut meciul cu Japonia, 20-37. A fost cea mai usturătoare înfrângere pentru România la Campionatul Mondial din Japonia.

România a pierdut din nou, într-un mod rușinos. Fără Cristina Neagu, epuizată, şi fără Laura Pristăvița, tricolorele nu au avut nicio șansă. La pauză niponele au condus cu 18-8. Meciul a continuat la fel și în repriza secundă, fetele nerușind să arate mai nimic. În urma acestui eșec, România a rămas cu 0 puncte în Grupa Principală II. Fetele noastre au ajuns în această fază cu 0 puncte și au înregistrat 3 eșecuri, toate la scor: 18-27 cu Rusia, 22-34 cu Suedia și 20-37 cu Japonia. Deși, România a fost umilită la această ediție a mondialelor, antrenorul Tomas Ryde nu are intenția de a-și da demisia și se gândește la viitor.

„Am venit aici cu o echipă slăbită, apoi s-au acumulat oboseală și accidentările. Am terminat turneul în genunchi „Dacă am făcut ceva greşit? Da, am făcut şi eu. Jucătoarele au făcut şi ele ceva greşit, toţi. Dar nu acest lucru e important, ci cum remediezi, cum ştii să ieşi, să repari ce s-a stricat. Uite, de exemplu, admit că poate am jucat prea mult 7 contra 6, dar am văzut ce avem de făcut în continuare”, a declarat suedezul.

Suedezul, out de la națională?

După meci, antrenorul Radu Voina a avut cea mai dură reacție.

„Alexandru Dedu și tot staff-ul lui de la Federație ar trebui să își dea demisia. Am cules ce am semănat, mult amatorism. Ce a demonstrat această echipă este mult amatorism în tot ce a fost. Suntem într-un situație dramatică. Nu se poate să pierzi la 17 goluri. E de neînțeles. Acest antrenor face ce vrea și își bate joc de noi. Ne ia de proști! Azi m-a scos din minți, a zis că totul a fost bine. El trăiește în altă lume sau își bate joc de România?”, a declarat Radu Voina la Digi Sport.

Gheorghe Tadici , tehnicianul care în ultimii 20 de ani a obținut cele mai bune rezultate cu naționala feminină a României, crede că Ryde trebuie schimbat.

“Cine l-a adus pe acest Ryde? Avem nevoie de un antrenor care așteaptă să fie mobilizat de jucătoare și nu invers? Ar trebui numiți un Aurelian Roșca, un Florentin Pera sau un Bogdan Burcea!”, a spus Tadici pentru GSP.ro

Citește și: Surorile Williams, distracție pe yacht! Imagini unice!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: