Redactia.ro
Home » Știri » România lovită din nou de ploi torențiale și grindină! Alertă ANM de ultim moment

România lovită din nou de ploi torențiale și grindină! Alertă ANM de ultim moment

Alertă ANM!

Vremea rea se năpustește în toată țară! În următoarele ore vom avea parte ploi torențiale, grindină și vijelii. Iată ce județe sunt vizate! 

Alertă de cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se schimbă radical în toată țara! ANM alertează impunerea unui cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. 

Ce județe sunt vizate de codul galben 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă de cod galben de vijelii, ploi torențiale, dar și grindină, ce se va manifesta aproape pe tot teritoriul țării. 

ANM susține că mai multe județe din țară vor fi afectate de un cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Avertizarea este valabilă de astăzi de la ora 12:00 și va fi valabil până în această noapte la ora 23:00. Cantităţile de apă vor depăşi 20, 30 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Alertă ANM

,,Interval de valabilitate: 2 iunie, ora 12 – 2 iunie, ora 23. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Zone afectate: conform textului și hărții. În intervalul menționat în zonele montane, local în Moldova, Transilvania, Maramureș, sudul Banatului și în zona continentală a Dobrogei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină”, arată alerta ANM. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: