Redactia.ro
Home » Sport » România – Norvegia 1-1! Cum putem ajunge la Euro

România – Norvegia 1-1! Cum putem ajunge la Euro

România - Norvegia 1-1

România – Norvegia 1-1. După un joc nebun, elevii lui Contra nu au reușit să câștige meciul din preliminariile Euro 2020. Mitriță a înscris, în timp ce Pușcaș a ratat un penalty.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porți. În schimb repriza secundă a fost de-a dreptul dramatică. În minutul 51, România a obținut un penalty, după un contact între Berge și Bancu. George Pușcaș nu a reușit însă să înscrie. Zece minute mai târziu Alex Mitriță a adus speranța românilor, după ce a deschis scorul, după o acțiune frumoasă. A luat mingea de la 40 de metri, a ajuns în apropierea careului advers și a șutat de la 16 metri. Trei minute mai târziu Andone a ratat o ocazie uriașă. La fel ca și în meciul cu Spania, Norvegia a înscris în prelungiri.

“Îmi asum ceea ce s-a întâmplat. Acum trebuie să ne gândim la următorul meci. Inițial nu eu trebuia să execut penalty-ul, dar am decis să-mi asum responsabilitatea. Din păcate am ratat, asta a fost îmi pare rău”, a declarat George Pușcaș, la PRO Tv.

“Am făcut un meci bun. Din păcate am fost egalați în prelugiri, așa este fotbalul. Mai avem meciuri trebuie să luptăm”, a spus Alexandru Mitriță.

Cum poate ajunge România la Euro

România ocupă în acest momet locul 3 cu 14 puncte, unul mai puțin decât Suedia. În acest moment calculele calificării s-au complicat. Spania este calificată la Euro, iar Norvegia a ieșit din calcule. Pe 15 noiembrie, tricolorii sunt obligați să câștige meciul cu Suedia, și nici atunci calificarea nu este sigură. Pentru a trece peste ei, România are nevoie de victorie cu Suedia cu un scor mai mare de 2-1, și să facă măcar un egal cu Spania. În acest moment, Spania are 20 de puncte, Suedia 15 puncte iar România 14.

Programul grupei F

15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

30.000 de copii pe Arena Națională

30.000 de copii au venit pe Arena Națională să-i încurajeze pe tricolori. Micii fani au făcut o atmosferă incredibilă. În momentul în care cei 30.000 de copii au cântat imnul, tricolorii și-au stăpânit cu greu lacrimile.

“ Le mulțumesc copiilor care au venit. Mi-au dat lacrimile când au cântat imnul. Când toți copii mi-au strigat numele după ce am înscris a fost ceva incredibil pentru mine. Nu pot să descriu în cuvinte”, a declarat Alexandru Mitriță.

Citește și: Mircea Lucescu nu ajunge la Dinamo Moscova! Rușii și-au luat antrenor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: