Redactia.ro
Home » Sport » România pierde în fața Spaniei cu 1-2! Tătărușanu, fenomenal!

România pierde în fața Spaniei cu 1-2! Tătărușanu, fenomenal!

Romania-Spania in preliminarii

România pierde în fața Spaniei cu 1-2, meciul din preliminariile Euro 2020. Fără doar și poate, Ciprian Tătărușanu a fost eroul meciului, după ce a apărat magistral. Pușcaș și Grigore au ratat cea mai mare ocazie în prelungiri.

Cosmin Contra nu a găsit nicio soluție în primele 45 de minute, iar spaniolii practic s-au distrat în prima repriză. În primul minut, Paco Alcacer a scăpat spre poartă, dar Tătărușanu a fost la post. Cinci minute mai târziu, Paco trage puternic din careu, dar Tătărușanu reușește din nou să înlăture pericolul. În următoarele 10 minute spaniolii au mai avut încă două ocazii uriașe, iar Ciprian Tătărușanu a făcut o adevărată paradă, fiind lăudat și de Marca și As. Ibericii reușesc să obțină un penalty, după ce Deac l-a călcat pe Ceballos, iar Sergio Ramos a transformat fără probleme. În următoarele minute, Ciprian Tătărușanu a fost magistral, luptându-se parcă singur cu toată echipa Spaniei. A mai apărat câteva ocazii mari ale ibericilor.

Pușcaș și Grigore au ratat cea mai mare ocazie în prelungiri

În repriza a doua, oaspeții au continuat să facă spectacol. În minutul 47, Alcacer, nemarcat, a înscris simplu din centrul careului pentru 0-2. Intrat în minutul 56, Florin Andone a readus speranța pe Arena Națională. Jucătorul celor de la Galatasaray a înscris cu capul după o centrare a lui Pușcaș. În minutul 78, Spania a rămas în inferioritate numerică. Maxim i-a pasat lui Pușcaș, care a început o cursă spre poarta ibericilor. Atacantul a fost însă doborât de Llorente care a văzut roșu. Tricolorii nu au putut să fructifice cele aproape 15 minute de superioritate. În minutul 91, Pușcaș a ratat incredibil din 6 metri, în timp ce Dragoș Grigore a tras și el peste poartă și România-Spania s-a terminat 1-2. România se află în acest moment pe locul 4 în clasamentul Grupei F.

Sergio Ramos, huiduit pe Arena Națională

Vedeta Spaniei, Sergio Ramos i-a provocat pe fanii din tribune. După ce a marcat a făcut un gest, care i-a enervat pe suporterii. Atacantul a mimat privitul printr-un binoclu. Din acel moment s-au răzbunat fluierându-l la fiecare atingere de minge. Pentru gestul făcut Ramos a primit și un cartonaș galben.

Momentul de reculegere a fost stricat

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria fiicei fostului selecţioner al spaniolilor, Luis Enrique. Xana, 9 ani a murit după ce a pierdut lupta cu un cancer osos. La un moment dat s-au auzit huiduieli, îndreptate probabil către o parte dintre fani care aprinseseră torțe. După incident au cei 50.000 de spectator au aplaudat ceea ce a arătat că au respectat pierderea selecționerului.

Citește și: FIFA a făcut anunțul! Cine sunt nominalizații pentru „11”-le ideal!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: