Redactia.ro
Home » TV » Românii au talent 22 februarie 2019, episodul 3, live online

Românii au talent 22 februarie 2019, episodul 3, live online

GALERIE FOTO (10) Românii au talent 22 februarie 2019, episodul 3, live online

Românii au talent 22 februarie live online. O nouă ediţie explozivă din sezonul 9 Românii au talent este difuzată vineri seara de Pro TV.

Cei patru juraţi, Andi Moisescu, Florin Călinescu, Mihai Petre şi Andra Măruţă vor fi martorii unor numere impresionate şi de această dată.

Redacţia.ro vă va ţine la curent live text cu cele mai importante momente ale emisiunii Românii au talent. Episodul de vineri, 22 februarie poate fi urmărit live online AICI.

LIVE TEXT – Românii au talent 2019 episodul 3 live online

Update, ora 23.15: Golden buzz-ul de azi! Andi Moisescu a apăsat fără să se gândească!Vezi mai jos ce a făcut Ema Stoian

Momentul de aur al Emei Stoian!
Update, ora 22.50: Fraţii Azeri din Azerbaijan au venit cu un număr care a implicat multă forţă şi lucruri periculoase, dar care au fost prea extreme pentru Andra, care au dat NU.

Din fericire pentru ei, ceilalţi juraţi au dat Da.


Update, 22.41: Un adolescent a vrut să îl imite pe Michael Jackson, dar fără succes. A primit patru de Nu.

Update, ora 22.30: Gilly Martin a venit din Baia Mare cu un număr extravagant de dans. Ea a reuşit să primească patru de DA şi să se califice în etapa următoare.


Update, ora 22.26: Copiii nevăzători care au făcut senzaţie la Românii au talent

Update, ora 22.05: Armand Nanu este un animator care a venit deghizat în clovnul malefic din IT. Numărul său nu a fost, însă, unul malefic şi a implicat dans contemporan.

Mihai Petre şi Florin Călinescu i-au criticat dur prestaţia, aşa că a plecat acasă cu 4 de Nu.

Update, ora 22.00: Hasser Maher este din Siria şi este hairstylist. El a venit să arate o nouă tehnică, de tuns cu foc. A reuşit să primească patru de DA şi a dezvăluit că va pregăti un număr de masaj cu foc.

Update, ora 21.50: Moment de excepţie: Cine este Alin Buruiană, cântăreţul cu vocea incredibilă

Update, ora 21, 37: Ivan Zappeti şi partenera sa au venit tocmai din Italia la Românii au talent şi au reuşit să impresioneze cu numărul lor de dans, însoţit de un show de lumini.

Au primit patru de DA.

Românii au talent 22 februarie 2019

Update, ora 21.30: Laurenţiu Cristian Tobă este agent de pază din Ploieşti şi este pasionat de percuţie. Alături de alţi doi tineri, el formează Happy Sticks. Aceştia au executat un număr de percuţie, pe corpul lui Laurenţiu.

Florin, Andra şi Andi i-au dat DA, Mihai Petre, NU.

Update: 21.20: O trupa de acrobati din Germania a impresionat juriul, primind patru de da.

Update 21.08: Rodica Puia Păcurar a venit în faţa juraţilor să spună o poezie de dragoste, care la final s-a transformat într-o declaraţie de dragoste pentru soţul ei. Cum au reacţionat juraţii, vedeţi AICI!


Update, ora 21.00: Călin a făcut un dans bizar pe muzică indiană. Mihai Petre a apăsat pe X şi i-a spus la finalul numărului că a făcut un dans ce i-a amintit de un dans de împerechere al prepeliţelor.

Update: Camil Atanase a venit cu un număr special care a amintit de Liviu Vasilica: Românii au talent: Cine este Camil Atanase, copilul care a amintit de Liviu Vasilică

Update, ora 20.44: O trupă de acrobaţi din Republica Moldova a cucerit juraţii şi publicul. Cei şase moldoveni au primit patru de da.

Update, 20.39: Un nou număr pe placul juraţilor: Românii au talent: Cine este Alexandru Arnăutu, zis Vraciu

Update, 20.33: Primul număr al emisiunii a fost al unor taţi care au dansat pe melodia Daddy Cool alături de copii lor. Au primit 4 de Da.

Ştire iniţială

În episodul 3, de azi,  ar urma să se dea al doilea golden buzz din acest sezon.

Golden Buzz-ul – butonul auriu poziționat în centrul mesei juriului, care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinala emisiunii “Românii au talent”. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat și este marcat de un moment spectaculos de lumini în cadrul show-ului.

Primul golden buzz al sezonului 9 din Românii au talent a fost oferit de Mihai Petre.

Cea care l-a primit a fost croitoreasa Ana Maria Pantaze, care a impresionat juraţii cu talentul său vocal.

Românii au talent 22 februarie live online, episodul 3. Audienţele emisiunii

Cea de-a doua ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 19.4 puncte de rating și 47.4% share, de aproape șase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.4 puncte de rating și 8.2% share.

Această emisiune este, de altfel, printre cele mai de succes ale postului PRO TV, iar showul a ajuns deja la al nouălea sezon.

Anul acesta, Mihai Petre a revenit în juriu, înlocuind-o pe Mihaela Rădulescu, care prezintă acum Ferma.

Marele premiu este în sumă de 120.000 de euro. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România, peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară urmărind emisiunea.

Sezonul precedent a fost câştigat de Emil Rengle.

Citeşte şi: Emil Rengle o pune la zid pe Brigitte Sfăt! Dezvăluiri incendiare de la Ferma

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: