Redactia.ro
Home » Monden » ”Românii au Talent”, 9 februarie 2024, la Pro TV. S-a dat primul Golden Buzz al sezonului 14

”Românii au Talent”, 9 februarie 2024, la Pro TV. S-a dat primul Golden Buzz al sezonului 14

GALERIE FOTO (2)

Încă din prima ediție a sezonului cu numărul 14 „Românii au Talent” s-a dat unul dintre Golden Buzz-uri, iar juriul, dar și publicul au fost în delir! Momentul a stârnit emoții considerabile, iar când nimeni nu se aștepta, butonul auriu a fost apăsat.

Seara aceasta a fost una de-a dreptul specială, mai ales după momentul în care unul dintre concurenții sezonului cu numărul 14 a pășit pe scena „Românii au Talent”. Bărbatul i-a impresionat pe jurați până la lacrimi, iar unul dintre ei a făcut marele pas, oferindu-i șansa de a ajunge direct în semifinală.

Cine este concurentul care a primit primul Golden Buzz la Românii au Talent

Numele lui este Barica Emanuel, iar povestea sa de viață este de-a dreptul emoționantă. A pășit cu zâmbetul pe buze în fața juraților și le-a povestit acestora cum a ajuns să lucreze pe străzile din Germania. Emanuel este din Botoșani, doar că a plecat în Berlin pentru a-și putea vedea visul cu ochii, acela de a deveni un artist cunoscut.

Desenează într-un stil de-a dreptul fenomenal, tocmai de aceea a reușit să ajungă atât de cunoscut. Cu un bun simț uriaș și cu emoție în glas, bărbatul a mărturisit că pasiunea pentru desen a început la 6 ani, moment în care a descoperit desenele animate. Ulterior, a luat viața în piept și a plecat în Germania, acolo unde a întâmpinat alte probleme, deoarece i s-au furat, printre altele, banii și lucrurile.

„Am crescut de la 7 ani cu desenele japoneze, anime. Mama m-a lăsat când aveam 7 ani în casă la unul dintre vecini și acolo am văzut prima dată un televizor. Am crescut cu multe exemple negative. Arta m-a ferit de toate lucrurile rele și primejdioase. Mi-a fost totul! În a treia zi mi s-a furat totul – materialele, portofoliul, banii. Am strigat după ei, dar cine să înțeleagă. Nu știam ce să fac”, a povestit Emanuel cu lacrimi în ochi.

Primul Golden Buzz al sezonului 14

Înainte de a-și începe numărul pe scenă, Emanuel le-a povestit juraților că desenele lui au ajuns inclusiv la Muzeul Civilizațiilor Europene și Mediteraneene din Marsilia, alături de operele lui Picasso. La finalul momentului, Andi Moisescu a fost cel care a spart gheața și a apăsat butonul auriu, sub privirile tuturor.

„Băi, ăsta e de Golden Buzz! Aș vrea să știi că desenul tău a prins viață de la primele linii, iar ceea ce am văzut aici exact neașteptatul după care tânjesc. Ai fost dirijorul acestui moment și în același timp orchestra întreagă. Dacă ăsta nu este un moment-fenomen, atunci nu știu ce mai e. Pentru mine este momentul-fenomen al acestui sezon și trebuie neapărat să dau Golden Buzz ”, a spus Andi Moisescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: