Redactia.ro
Home » Sport » Românii și-au aflat adversarii! Cu cine joacă în play-off-ul Europa League!

Românii și-au aflat adversarii! Cu cine joacă în play-off-ul Europa League!

Cupe Europene

Românii și-au aflat adversarii din play-off-ul Europa League, după tregerea la sorți care a avut loc la Nyon. Dacă va trece de Celtic, CFR Cluj va juca în play-off-ul UEFA Champions League cu Slavia Praga. La campioana Cehiei sunt și doi jucători români, Nicușor Stanciu și Alexandru Băluță.

„Echipa este condusă de Dan Petrescu, cel care a jucat timp de 5 ani la Chelsea.CFR Cluj a eliminat în primul tur pe Astana, după ce a pierdut manșa tur, sco 0-1. Românii au revenit în retur grație lui Billel Omrani. În următorul tur au eliminat Maccabi Tel Aviv, după 1-0 pe teren propriu, meci în care a marcat același Omrani. Returul s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Este un adversar acceptabil „, scriu cehii de la sport.cz.

În cazul în care Campioana României se va împiedica în întâlnirile cu Celtic, atunci se va lupta cu învingătoarea dintre Sheriff Tiraspol (Rep Moldova) şi AIK Stockholm (Suedia) pentru un loc în grupele Europa League. Și anul trecut elevii lui Dan Petrescu au jucat împortiva campioanei Suediei. Primul meci ar urma să aibă loc în Gruia, pe 22 august, iar returul în deplasare, pe 29 august.

FCSB, adversar accesibil

Dacă va trece de Mlada Boleslav, FCSB se va lupta cu învingătoarea dintre Ventspils (Letonia) şi Vitoria Guimaraes (Portugalia). Ventspils are în palmares cinci titluri de campioană și a jucat în sezonul 2009 -2010 în grupele Europa League. Portughezii au terminat sezonul trecut pe locul 5 în campionat. Nicio echipă românească nu a jucat împotriva vreuneia dintre aceste două formații în Cupele Europene. Prima manşă se dispută în România.

U Craiova, ghinion la tragere

U Craiova va avea un adversar dificil şi în play-off-ul Europa League. Ar putea juca în ultimul tur cu învingătoarea dintre Sparta Praga (Cehia) şi Trabzonspor (Turcia). Cehii au terminat pe 3 în campionat, și îl au în lot pe românul Florin Niţă. Dar, până a da piept cu una dintre cele două echipe, oltenii lui Corneliu Papură trebuie să o elimine pe AEK Atena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: