Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan, mărturisiri despre sarcina pierdută. Creatoarea de modă și Iulian Gogan nu au avut șansa să devină părinți

Romanița Iovan, mărturisiri despre sarcina pierdută. Creatoarea de modă și Iulian Gogan nu au avut șansa să devină părinți

Romanița Iovan și Iulian Gogan au reușit în cei 13 ani de relație să-și construiască o familie frumoasă, care a fost mereu apreciată de publicul din țara noastră. S-au bucurat de multe realizări și momente fericite, dar dificultățile nu i-au ocolit. În cadrul unui interviu acordat recent, vedeta a povestit un episod trist din viața sa. Și-a dorit să devină mamă, dar a pierdut sarcina la puțin timp după ce a crezut că visul său va deveni realitate.

Romanița Iovan este o figură iubită de oamenii din România, mai ales că a dat mereu dovadă de eleganță și multă sensibilitate. După ce primul său soț, Adrian Iovan, s-a stins din viață în anul 2014 în urma unui accident aviatic teribil, creatoarea de modă și-a refăcut viața. A trecut prin momente teribile, dar Iulian Gogan a reușit mereu să-i readucă zâmbetul pe buze.

Romanița Iovan și Iulian Gogan nu și-au dorit să se căsătorească

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, Romanița Iovan și Iulian Gogan se bucură de multă fericire în plan personal. Diferența de vârstă dintre ei nu a reprezentat un impediment, cu toate că opinia publică a pus la îndoială legătura lor, în special în primii ani petrecuți împreună. Creatoarea de modă și-a sărbătorit anul acesta cea dea 57-a aniversare, în timp ce partenerul său are 45 de ani.

„Chiar ne gândeam, mai avem puțin și facem aproape 10 ani. Eu mă mir, cum cred că se miră și el și cum se miră o grămadă de oameni, care nu au dat nicio șansă unei relații formată dintr-un personaj masculin mult mai tânăr decât personajul de gen feminin, eu adică.

Dar la noi chiar a funcționat. Niciunul dintre noi nu a mers pe o rețetă. Nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate nici el, pentru că nu am mers pe ideea să intrăm într-o relație extrem de serioasă. Eu nu am vrut să mă căsătoresc, nici el, dar am mers pe o relație de încredere.”, a relatat vedeta pentru avantaje.ro.

Romanița Iovan, mărturisiri despre sarcina pierdută. Creatoarea de modă și Iulian Gogan nu au avut șansa să devină părinți

Cea mai mare împlinire a Romaniței a fost să devină mamă, vis ce a fost îndeplinit în timpul mariajului său cu primul soț. A adus pe lume un băiat minunat, pe care l-a crescut alături de noul său partener cu multă iubire și grijă.

Cu toate acestea, vedeta și Iulian Gogan și-au dorit ca din povestea lor de dragoste să se nască și un copil, fapt care, din păcate, nu a fost posibil. Creatoarea de modă a vorbit recent în cadrul unui interviu despre un episod trist din viața sa, în care a pierdut sarcina pe care și-a dorit-o atât de mult.

Amintirile sunt încă foarte puternice, iar durerea din sufletul său poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Chiar dacă ea și Iulian au reușit să depășească cu bine acest moment teribil, gândul că ar fi putut fi părinții unei fetițe adorabile nu-i va părăsi niciodată.

„Mi-am dorit, pentru că se și întâmplase, la un moment dat. Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță, ziceam noi. N-a turmentat cu nimic relația noastră. Lucrurile au mers firesc, suntem doi oameni maturi. Ce ne dorim este să fie echilibru între noi, să ne iubim. Asta e important, restul nu mai contează”, a spus Romanița Iovan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: