Redactia.ro
Home » Știri » Românul de 50 de ani, țepuit de presupusa logodnică. Ce a putut să îi facă tânăra de 20 de ani

Românul de 50 de ani, țepuit de presupusa logodnică. Ce a putut să îi facă tânăra de 20 de ani

Romanul țepuit de tânăra logodnică. Sursa foto: Facebook

Un bărbat român în vârstă de 50 de ani, pe nume Sebi, și-a găsit dragostea pe internet, sau cel puțin așa a crezut el. Cu o experiență amoroasă anterioară eșuată, Sebi s-a aventurat pe platforme online în căutarea unei noi iubiri. În urma unor conversații aparent încântătoare, el s-a îndrăgostit virtual de o tânără în vârstă de 20 de ani. În ciuda diferenței considerabile de vârstă, cei doi au hotărât să se întâlnească în persoană pentru prima oară.

La această întâlnire, Sebi și tânăra cu trei decenii mai tânără decât el au decis să își oficializeze relația printr-o logodnă surprinzătoare. Cu toate că aceasta părea a fi o decizie luată pe repede înainte, Sebi și-a arătat intențiile serioase oferindu-i tinerei un inel de logodnă în valoare de o mie de euro.

Sebi a avut parte de o surpriză neplăcută după logodnă

Dar, din păcate pentru Sebi, fericirea efemeră s-a transformat rapid într-o dezamăgire cruntă. După doar trei zile, tânăra de 20 de ani a dispărut brusc din viața lui, luând cu ea și suma de 6.000 de euro pe care Sebi i-o trimisese.

Într-o apariție la televiziune, Sebi a povestit întâmplarea care l-a lăsat fără bani și fără iubită. A dezvăluit că totul a început pe internet, unde spera să găsească adevărata dragoste. Cu toate acestea, visul său a fost spulberat atunci când tânăra pe care o credea sufletul său pereche l-a părăsit într-o manieră atât de brutală.

Românul a fost țepuit cu 6000 de euro

După ce a primit un mesaj prin care i se cereau 6.000 de euro pentru un presupus divorț, Sebi a acționat prompt, trimițând banii direct în contul tânărei. Cu toate acestea, după transferul banilor, comunicarea cu aceasta a devenit imposibilă. Sebi a fost blocat pe toate canalele de comunicare și nu a mai primit niciun răspuns.

Înfruntând un gol imens atât în inimă, cât și în buzunar, Sebi a decis să acționeze legal. A înregistrat o plângere la poliție împotriva tinerei, dar a fost nevoit să aștepte ani de zile pentru o rezoluție, fără să obțină vreun răspuns concret până în momentul respectiv. Astfel, povestea lui Sebi reprezintă un avertisment dureros cu privire la riscurile și pericolele întâlnirilor online, subliniind necesitatea de a fi vigilenți și precauți în relațiile virtuale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: