Redactia.ro
Home » Monden » Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România. Apariția neașteptată a soției lui Piero Ferrari în Capitală FOTO 

Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România. Apariția neașteptată a soției lui Piero Ferrari în Capitală FOTO 

Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România. Apariția neașteptată a soției lui Piero Ferrari în Capitală FOTO 

Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România. Iată imaginea inedită cu aceasta în inima Capitalei!

Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România

Romina Gingașu, partenera de viață a lui Piero Ferrari, unul dintre proprietarii renumitei mărci Ferrari, a devenit un nume tot mai influent în peisajul imobiliar românesc.

La vârsta de 31 de ani, Romina Gingașu s-a căsătorit cu omul de afaceri Piero Ferrari, care are 77 de ani, în anul 2021. Ea s-a afirmat ca o prezență semnificativă în lumea imobiliară din România încă din 2016, atunci când a investit în proiectul rezidențial Belvedere Residence, situat pe Fabrica de Glucoză, și în complexul de vile ZenVille din Voluntari.

Recent, Romina Gingașu a fost surprinsă în București, unde a avut o serie de întâlniri de afaceri și a lucrat la organizarea lansării unui film dedicat lui Enzo Ferrari, tatăl soțului ei, conform informațiilor furnizate de cancan.ro.

Cel mai recent proiect în care s-a implicat a constat în achiziționarea a 20% din Saphire Herăstrău, un ansamblu rezidențial de prestigiu situat în Cartierul Francez din București. Această investiție a presupus o sumă considerabilă de aproximativ două milioane de euro. Romina Gingașu a achiziționat două etaje ce alcătuiesc un penthouse generos de 420 de metri pătrați, însoțit de o terasă spațioasă de 80 de metri pătrați.

Aceste investiții semnificative confirmă abilitățile și hotărârea Rominei Gingașu de a-și pune amprenta pe piața imobiliară din România. În ciuda diferenței de vârstă dintre ea și soțul ei, ea demonstrează că are o influență puternică și o abilitate remarcabilă de a alege proiecte cu potențial ridicat.

„Pentru mine, Sapphire Herăstrău este de departe cea mai practică clădire, în care există terasă pentru fiecare cameră de oaspeți și laundry room de 15 mp, separat, lângă zona de lift”, a declarat Romina Gingașu, pentru sursa citată.

Într-un interviu pentru Forbes, Romina Gingașu a afirmat că nu ar trebui să constituie o surpriză faptul că a ales să investească în România.

„România a fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator”, a afirmat soția lui Piero Ferrari.

Sursa foto: cancan.ro

Cum și-a cunoscut Romina Gingașu partenerul de viață

Aceasta a povestit cum și-a cunoscut sufletul pereche:

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam în Monte Carlo și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ‘decolat’.E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a declarat Romina Gingașu, la Digi FM.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: