Redactia.ro
Home » Știri » Romy Walthall, actrița din The House of Usher, s-a stins din viață. Avea 57 de ani

Romy Walthall, actrița din The House of Usher, s-a stins din viață. Avea 57 de ani

GALERIE FOTO (4) Romy Walthall, actrița din The House of Usher, s-a stins din viață.

Actrița Romy Walthall, din The House of Usher s-a stins din viață. Celebra actriță Romy Walthall a murit la vârsta de 57 de ani din cauza unui infarct. Vestea tristă a fost anunțată chiar de către fiul ei.

Romy Walthall, actrița din The House of Usher, s-a stins din viață. Avea 57 de ani

Actrița Romy Walthall, din The House of Usher s-a stins din viață. Romy Walthall a murit pe 19 mai, la vârsta de 57 de ani, în urma unui infarct. Tragica veste a fost anunțată de fiul ei, iar la scurt timp aceasta a fost confirmată și de regizorul Morgan Krantz. Romy este cunoscut publicului larg din thrillerul „Face/Off’, dar și din „The House of Usher. Actrița s-a născut pe 16 septembrie 1963, în Pasadena, și și-a început cariera în industria divertismentului în 1980, când a câștigat concursul de frumusețe. Romy a semnat un contract cu Ford Models și a lucrat în Europa pentru o perioadă. Ulterior s-a mutat în Los Angeles și a luat-o pe drumul cinematografiei.

Primul rol l-a avut în thriller-ul „Thief of Hearts” în 1984, regizat de Jerry Bruckheimer, după care a jucat în „A Bunny’s Tale”, în 1985, bazat pe articolul Gloriei Steinem despre condițiile de muncă ale modelelor Platboy. Walthall a apărut și în filmele horror-cult „Howling IV: The Original Nightmare” (1988) şi „The House of Usher” (1989), alături de Oliver Reed. În „Face/Off” (1997), Walthall a fost Kimberly, secretara nevrotică a personajului interpretat de John Travolta.

De asemenea, Romy a intrat și în televiziune, făcând parte din distribuția sitcom-ului „Man of the People” (1991), cu James Garner, a serialului „Hotel Malibu” (1994), cu Jennifer Lopez, şi în „Civil Wars” şi „Murder One”.A mai apărut și în „The X-Files”, „Camp Nowhere”, „Charles in Charge”, „Quantum Leap”, „In the Heat of the Night”, „L.A. Law”, „Love Boat: The Next Wave” şi „The Nightmare Room”. Ultimul rol al actriței a fost în „0s & 1s” (2011), film în care a jucat alături de Morgan, unul dintre cei trei copii ai ei, după care s-a retras, devenind profesor de actorie în San Fernando Valley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: