Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea filmului! Actorul care l-a jucat pe Tarzan, a murit într-un accident aviatic

Doliu în lumea filmului! Actorul care l-a jucat pe Tarzan, a murit într-un accident aviatic

GALERIE FOTO (2) Doliu în lumea filmului! Actorul care l-a jucat pe Tarzan, a murit într-un accident aviatic

Este doliu în lumea filmului! Actorul care l-a interpretat pe Tarzan în serialul „Tarzan: The Epic Adventures”, respectiv Joe Lara, a murit într-un accident aviatic.

Doliu în lumea filmului! Actorul care l-a jucat pe Tarzan, a murit într-un accident aviatic

Joe Lara, interpretul lui Tarzan din serialul „Tarzan: The Epic Adventures”, a avut parte de o moarte cumplită într-un accident aviatic. Acesta se afla cu soția lui în avion, care s-a prăbușit într-un lac din statul Tennessee, SUA. Niciuna dintre cele cinci persoane aflate la bord, împreună cu cei doi soți, nu a supraviețuit acidentului, soția actorului, Gwen Lara, fiind una dintre victime, informează Associated Press.

Joe Lara, în vârstă de 58 de ani, se afla la bordul unui avion de mici dimensiuni împreună cu partenera lui de viață, Gwen Lara, dar și cu alte cinci persoane. Avionul s-a prăbușit în lac și nimeni nu a supraviețuit accidentului. Tragedia a avut loc în statul Tennessee, SUA, în cursul zilei de sâmbătă, 29 mai.

Identitatea victimelor a fost făcută publică abia duminică, după ce au fost anunțate familiile acestora. Autoritățile locale au întrerupt căutările și au constatat că toate cele șapte persoane din avion și-au pierdut viața.

La bordul avionului se aflau Joe și Gwen Shamblin Lara, ginerele lui Gwen, pilotul și trei dintre angajații bisericii conduse de Gwen. Toate victimele erau din Brentwood, Tennessee.

Doliu în lumea filmului! Actorul care l-a jucat pe Tarzan, a murit într-un accident aviatic

Avionul era de mici dimensiuni și aparținea bisericii conduse de soția actorului din „Tarzan: The Epic Adventures”. Aeronava s-a prăbușit sâmbătă dimineață în lacul Percy Priest, de lângă Smyrna, Tennessee.

Potrivit Administrației Federale a Aviației, avionul se îndrepta către Palm Beach. Echipele de căutare au recuperat mai multe componente ale avionului și rămășițele umane din lac, informează oficialii din Rutherford, scrie CNN.

Joe Lara a devenit cunoscut după rolul din ”Tarzan: The Epic Adventures”

Actorul William Joseph Lara s-a născut pe 2 octombrie 1962, în San Diego, California. A jucat în mai multe filme și seriale TV, cele mai cunoscute roluri fiind din „Tarzan in Manhattan” (1989) și continuarea din serialul „Tarzan: The Epic Adventures” (1996 – 1997).

De asemenea, Joe Lara a jucat și în filme precum „Sunset Heat” (1992), „Baywatch” (1993), „American Cyborg: Steel Warrior” (1993), „Steel Frontier” (1995), „Warhead” (1996), „Operation Delta Force” (1997), „Conan the Adventurer” (1998), „Armstrong” (1998), „Doomsdayer” ( 2000) și „Dead Man’s Run” (2001).

Joe Lara era căsătorit cu soția lui din august 2018. Gwen Lara a fondat Biserica Remnant Fellowship din Brentwood în 1999. Totodată, aceasta a fost autoarea unor programe de dietă bazate pe credință. În ultimii ani, acesta a renunțat la actorie și s-a dedicat muzicii country.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: