Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Ron Ely trăiește drama vieții sale. Fiul său și-a omorât mama și a încercat să dea vina pe tatăl său

Actorul Ron Ely trăiește drama vieții sale. Fiul său și-a omorât mama și a încercat să dea vina pe tatăl său

Actorul Ron Ely trăiește drama vieții sale. Fiul său și-a omorât mama și a încercat să dea vina pe tatăl său

Ron Ely trăiește drama vieții sale. Fiul actorului Ron Ely star al seriei „Tarzan”, și-a ucis mama după ce a înjunghiay-o mortal. Aceasta a încercat să dea vina pepe tatăl său, în fața forțelor de ordine.

Actorul Ron Ely trăiește drama vieții sale. Fiul său și-a omorât mama și a încercat să dea vina pe tatăl său

Actorul Ron Ely din filmul „Tarzan” a trăit clipe de coșmar. Potrivit Mediafax, fiul său, Cameron Ely, în vârsta de 30 de ani și-a înjunghiat mortal mama,Valerie Ely în vârstă de 62 de ani. Cameron a anunțat autoritățile din Santa Barbara după oribila crimă și a încercat să dea vina pe tatăl său.

Când dispecerul a sunat înapoi, i-a răspuns un bărbat care plâbgea și părea să aibă probleme respiratorii. Polițiștii care au ajuns la fața locului, bărbatul care plângea era de fapt Ron Ely, în vârstă de 81 de ani.

Și-a ucis mama și a încercat să dea vina pe tatăl său

Ron Ely le-a spus polițiștilor că suspectul este chiar fiul său de 30 de ani, Cameron. Potrivit acestuia, nu mai era nimeni în casă la momentul faptei. Actorul are probleme de vorbire, deoarece suferă de o boală care îl împiedică să vorbească coerent, dar cu toate astea, a reușit să le spună polițiștilor că fiul său a fugit. Cameron a fost găsit de polițiști, dar a fost împușcat de aceștia, după ce i-a amenințat. Cameron Ely a murit pe loc.

Actorul Ron Ely nu a fost rănit, dar a fost transportat la spital pentru mai multe investigații. Ron Ely și Valerie, care a fost aleasă Miss Florida în 1981, mai au doua fiice, în vârste de 34 de ani și 32 de ani.

Cele două nu au comentat tragedia din familia lor, dar acestea și-au exprimat de mai multe ori iubirea față de părinții lor în mesaje publicate pe blogul lor.

Ron Ely a jucat în seria „Tarzan”

Actorul Ely l-a jucat pe Tarzan în serialul difuzat cu ani în urmă. A jucat și în celebrul serial din anii 1970 Fantasy Island și în filmul Doc Savage, the man of Iron and Bronze. În anii 1980 acesta a fost gazda emisiunii Miss America. Ron a făcut o pauză în carieră după ce s-a căsătorit cu faimosul model Valerie pentru a se dedica vieții de familie. Cel mai noi film a său a fost în 2014, în Expecting Amish.

Citeste si:Oana Zăvoranu, cuvinte grele la adresa lui Gigi Becali

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini