Redactia.ro
Home » Știri » Tamara Buciuceanu va fi înmormântată astăzi la Biserica Sfânta Vineri din Capitală

Tamara Buciuceanu va fi înmormântată astăzi la Biserica Sfânta Vineri din Capitală

GALERIE FOTO (2) Tamara Buciuceanu va fi înmormântată astăzi la Biserica Sfânta Vineri din Capitală

Tamara Buciuceanu va fi înmormântată astăzi. Marea actriță Tamara Buciuceanu-Botez a murit marți, la vârsta de 90 ani la spitalul Elias din Capitală. Regretata artistă va fi înmormântată la Bicerica Sfânta Vineri din București.

Tamara Buciuceanu va fi înmormântată astăzi la Biserica Sfânta Vineri din Capitală

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Tamara Buciuceanu-Botez a fost depus, joi, la ora 13.00 la Sala Toma Caragiu Bulandra din București. Fanii și prietenii i-au putut aduce artistei un ultim omagiu.

Potrivit Mediafax, mulți actori au mers la Teatrul Bulandra pentru a-și prezenta ultimele omagii. Oamenii plecau cu lacrimi în ochi de la spectacolele ei, a declarat Daniela Nane.

Nepotul actriței, Mihai Constantin, Mitică Popescu, Ștefan Bănică Jr., Emilia Popescu și mulți alți actori, s-au numărat printre cei care au venit joi să își ia rămas bun de la Tamara Buciuceanu-Botez.

Doamna Tamara Buciucenu o imensă actriță, un vârf al istoriei noastre teatrale. Ea s-a jertfit, a jucat într-o perioadă istorică cumplită,în comuniscm, în care totul era trist. Dumnezeu să o binecuvânteze și să fie alături de marii artiști„, a precizat Dan Puric.

Mama lui Mihai Constantin, în vârstă de 88 de ani, a luat parte la slujba de înmormântare a surorii ei, iar la ieşirea din biserică a fost ajutată de doi membri ai familiei să se urce într-o maşină, din cauză că se deplasezeaă destul de greu.

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață

Tamara Buciuceanu a murit marți, 15 octombrie la vârsta de 90 de ani. Actrița se afla internată în spitalul Elias din Capitală încă de la începutul lunii octombrie. Marea actriță a fost internată pe fondul unor probleme cardiace, iar în ultimele zile, starea acesteia se agravase.

Tamara Buciuceanu Botez s-a născut pe 10 august 1929, la Tighina. După câțiva ani a început să frecventeze cursurile Institutului de Teatru Vasile Alecsandri din Iași, între anii 1948-1951. În cel de-al patrulea an de studii, s-a transferat în Capitală, la Insitutul de Artă teatrală și Cinematografică.

Drama actriței Tamara Buciuceanu

Tamara Buciuceanu nu a vorbit așa des despre viața ei și puțini știu despre soțul ei, care a murit în 1996. Actrița Tamara Buciuceanu-Botez a fost căsătorită timp de 33 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, care a încetat din viață în 1996. Deși au petrecut atâția ani împreună, cei doi nu au avut niciun copil. De-a lungul carieri sale, actrița a vorbit foarte rar despre căsnicia ei, dar când venea vorba despre sotul ei, acesta avea întotdeauna cuvinte frumoase la adresa lui.

Povestea lor de iubire a început în 1962, când o prietenă le-a făcut cunoștință, iar de atunci au rămas împreună. Timp de 33 de ani, au trecut împreună prin toate, până când soțul ei, a decedat în anul 1996.

Cel mai mare regret al actriței este faptul că și-a pierdut cele mai dragi persoane, și anume, soțul, fratele, cumnatul și colegi cu care aceasta împărțea scena. Deși au trecut 22 de ani de la moartea soțului ei, aceasta se gândește în fiecare zi la soțul ei.

Citeste si:Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul se află internat în continuare la Terapie Intensivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: