Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul se află internat în continuare la Terapie Intensivă

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul se află internat în continuare la Terapie Intensivă

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul se află internat în continuare la Terapie Intensivă

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. În toată presa din România au apărut informații că artistul Mihai Constinescu se află într-o stare bună. Simona Secrer a oferit noi detalii despre adevărata stare de sănătate a cântărețului.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul se află internat în continuare la Terapie Intensivă

Potrivit Wowbiz.ro, Mihai Constantinescu se simte mult mai bine față de cum era în urmă cu câteva luni. Soția sa, Simona Secrier, susține că Mihai Constantinescu îi oferă tot felul de momente emoționant,și speră să fie mutat în curând de la Terapie Intensivă.

Cântărețul nu poate comunica, însă pofta de viață a artistului este din ce în ce mai mare, deoarece Mihai Constantinescu luptă pentru viața lui în fiecare zi.

Mă strânge de mâna când vorbesc cu el, când vrea ceva, este un lucru care ne încurajează, care ne face să fim optimiști. Sper că în curând va ajunge pe salon, că nu va mai sta la Terapie Intensivă. Totul depinde de el, de puterea lui de recuperare. Dar el are pofta de viață, simt asta, așa că, eu duc speranța că, ajutați de Dumnezeu, se va întâmpla și asta”, a mărturisit Simona Secrie.

Mihai Constantinescu operat de două ori la inimă

Cântărețul Mihai Constantinescu se confruntă în ultimul timp cu probleme de sănătate grave. În anul 2008, artistul a fost suspus unei intervenții de înlocuire a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale. Însă, în 2017, nivelul valvei mitrale l-a adus pe artist pe masa de operație, unde a petrecut mai bine de șase ore. După aproape un an, Mihai Constantinescu și-a revenit și și-a reluat activitatea de suflet, și aceea de a cânta. De asemenea, artistul a participat la evenimente care promova noile tehnologii din chirurgia cardiacă.

După aceste două operații, Mihai Constantinescu slăbise foarte mult, iar suferința și oboseala i se citeau pe chipul lui. Starea de sănătate a artistului s-a deteriorat în acest an, după ce a suferit un stop cardio-respirator și a fost internat la Spitalul Floreasca. Mihai Constantinescu în vârstă de 73 de ani se află în comă de patru luni la spitalul Floreasca din Capitală.

Citeste si:Nou scandal la Dinamo! Doctorul a fost dat afară la cererea lui Uhrin?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: