Redactia.ro
Home » Sport » Nou scandal la Dinamo! Doctorul a fost dat afară la cererea lui Uhrin?

Nou scandal la Dinamo! Doctorul a fost dat afară la cererea lui Uhrin?

Nou scandal la Dinamo

Nou scandal la Dinamo. Lucrurile la echipă păreau că s-au liniștit, dar acum s-a ivit o altă problemă. Doctorul, Adrian Motoacă a fost dat afară și a început războiul cu Dusan Uhrin.

Antrenorul “câinilor” se pare că a fost cel care a insistat pentru ca, Adrian Motoacă să fie dat afara. Uhrin ar fi fost deranjat de atitudinea acestuia. Primele neînțelegeri ar fi apărut din cauza meniului pe care l-ar fi dorit antrenorul, iar medicul s-a opus. Acesta a declarat că după venirea cehului, din meniu nu lipseau ciorba de burtă și ceafa de porc. Apoi a urmat un scandal cu bucătarul, în care aproape s-a ajuns de bătaie. Atunci, cehul ar fi cerut demiterea doctorului.

”După numai 1 luna mi s-a spus să dau și alte meniuri și mi-a prezentat prin bucatar 4 variante cu paste bolognese. Consultându-mă și cu jucătorii, care au respins din start ideea, am transmis că dacă se vor da aceste meniuri, eu nu voi putea răspunde de eventuale neplăceri cauzate de consumul de carne tocată”, a spus Adrian Motoacă, la sport.ro

”E problema lui, nimic nu e corect din ce a spus. Nimic. Nu pot să spun nimic altceva, decât că nimic nu a fost corect”, a spus Duşan Uhrin, la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Gaz Metan.

Între cei doi au mai fost și alte conflicte. Doctorul i-a reproșat lui Uhrin că îi forțează pe jucători.

Cine este Adrian Motoacă

În 2015 a fost doctorul echipei Viitorul. Și-a dat demisia după ce a impus ca Alex Nimely să fie scos de la antrenamente, având probleme la inimă. La momentul respective, Motoacă a spus că dacă va mai juca s-ar putea repeat tragedia din cazul Ekeng. În 2018 a lucrat la Dunărea Călăraşi, apoi pe 27 iulie 2019, a venit la Dinamo. Multă vreme a făcut parte și din galeria dinamovistă.

Citește și: Este criticat de toată lumea, dar cota sa a explodat! Cât valorează George Pușcaș

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: