Redactia.ro
Home » Sport » Este criticat de toată lumea, dar cota sa a explodat! Cât valorează George Pușcaș

Este criticat de toată lumea, dar cota sa a explodat! Cât valorează George Pușcaș

Este criticat de toată lumea, dar cota sa a explodat

Este criticat de toată lumea, dar cota sa a explodat. După ce a ratat un penalty în meciul cu Norvegia, Pușcaș a fost aspru criticat. A primit însă și o veste bună.

În ultimele zile, cota atacantului George Pușcaș a crescut uluitor. Jucătorul de 23 de ani a lui Reading valorează 6 milioane de dolari, potrivit transfermarket.de. La începutul anului românul valora 2.5 milioane de euro, iar în iunie 3 milioane de euro. Creșterea a fost imediat după ce a marcat 4 goluri la Campionatul European U21. În ultima vreme însă, atacantul pare să nu mai fie în formă maximă, nici la echipa de club. De peste o săptămână, Reading are un nou antrenor, care a avut un mesaj pentru Pușcaș.

„Este un golgheter şi a marcat din nou pentru ţara lui împotriva Insulelor Feroe, aşa că asta îi va face bine. Ca echipă şi ca grup, trebuie să încercăm să-i oferim orice ocazie de a scoate ce este mai bun din el. El ajunge în poziţia potrivită şi ştiu că este un clişeu vechi, dar dacă ajungi în acele poziţii şi ai acele şanse, atunci golurile vor începe să vină de la el. Odată ce începe să marcheze, nu există niciun motiv pentru care să nu fie un om de 15-20 de reuşite pe sezon”, a declarat tehnicianul, potrivit bracknellnews.co.uk.

Victor Pițurcă despre debandada de la națională

Victor Pițurcă a comentat momentul în care, George Pușcaș a decis să bată penalty-ul, deși selecționerul Cosmin Contra desemnase alt jucător.

“Cum adică să discuţi înaintea jocului că o să bată un jucător penalty şi alt jucător ia mingea să bată el? Dacă antrenorul îi face semn: ‘Da, e în regulă, poţi să baţi’, în regulă. Mi s-a întâmplat şi mie. Dar aşa… Nu sunt selecţionerul echipei naţionale. Nu ştiu ce aş fi făcut”, a spus Piţurcă, într-o conferință de presă.

“Diferența dintre a fi erou și a fi prost e foarte mică”

Și Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a comentat momentul controversat al meciului România-Norvegia (1-1).

„La un penalty, îl las să execute pe jucătorul care simte cel mai bine faza. Dar nu-l las să bată pe cel care e faultat. Dacă marca gol, Pușcaș era erou. La români, diferența dintre a fi erou și a fi prost e foarte mică”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Citește și: Mike Tyson le dă clasă pugiliștilor tineri! Cum se mișcă la 53 de ani!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: