Redactia.ro
Home » Sport » Mike Tyson le dă clasă pugiliștilor tineri! Cum se mișcă la 53 de ani!

Mike Tyson le dă clasă pugiliștilor tineri! Cum se mișcă la 53 de ani!

Mike Tyson le dă clasă pugiliștilor tineri! Cum se mișcă la 53 de ani!

Mike Tyson le dă clasă pugiliștilor tineri. Fostul campion al greilor le-a arătat unor prieteni câteva mișcări, iar filmulețul a făcut peste un milion de vizualizări.

Mike Tyson s-a retras în 2005, dar este încă într-o formă de zile mari. A împlinit 53 de ani în luna iunie, însă poate da clasă pugiliștilor mai tineri. Fostul campion mondial le-a atătat unor prieteni diverse lovituri din box, iar clipul a adunat în foarte scurt timp peste 1 milion de aprecieri.

Tyson a fost unul dintre cei mai buni și spectaculoși sportivi din toate timpurile. A adunat de-a lungul carierei 50 de victorii, dintre care 44 prin KO și doar 6 înfrângeri. Americanul a devenit la doar 20 de ani campion mondial la categoria grea, după ce a câștigat titlul WBC în fața lui Trevor Berbick, record pe care nu l-a întrecut nimeni deocamdată. A ajuns să practice box accidental. Era un tânăr certat cu legea din Brooklyn. A ajuns în sistemul corecțional pentru adolescenti și a optat pentru a face box. Chiar dacă nu știa nici măcar să dea cu pumnul, în 2 luni a ajuns printre cei mai buni, devenind campion național la 14 ani. Atunci l-a întâlnit pe antrenorul Cus D’Amato, care i-a devenit și tutore legal, după ce mama sa a murit. D’Amato a început pregătirea cu el și l-a ajutat să-și depășească toate problemele. În 1982, participă la Jocurile Olimpice, unde își învinge toți adversarii prin KO, stabilind un nou record mondial. Începând de atunci niciun adversar nu i-a mai stat în cale, zdrobindu-și practic toți oponenții. Deși a adunat o avere incredibilă, în 2003 ajunge în faliment în mare parte din cauza vieții extra sportive.

Tyson a fost închis pentru răpire și viol

Americanul a fost arestat în iulie 1991 pentru că a violat-o pe Desiree Washington de 18 ani, Miss Black Rhode Island. Totul s-a petrecut într-o cameră de hotel din Indianapolis. Tyson a susținut mereu că totul s-a petrecut cu acordul fetei și că nu a forțat-o. Șoferul său, dar și medicul de la urgențe care a consultat-o pe fată au susținut însă varianta violului. Tyson a fost condamnat pe 10 februarie 1992, la șase ani de închisoare, împreună cu patru ani de probă. A fost eliberat în 1995. În timpul încarcerării sale, Mike Tyson s-a convertit la Islam și și-a luat numele Malik Abdul Aziz. După acest episod, Tyson a revenit în box. În 2005, după o carieră foarte controversată a decis să se retragă.

Citește și: Adrian Mutu, declarații incredibile despre familie și carieră!

Mike Tyson și-a făcut plantație de canabis

În urmă cu ceva vreme, fostul campion mondial spune într-un interviu că a fumat iarbă toată viața. Chiar și înaintea unor meciuri. Acum, şi-a deschis o fermă de canabis pe o suprafaţă de 17 hectare, după ce în California s-a legalizat consumul de marijuana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: