Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mutu, declarații incredibile despre familie și carieră!

Adrian Mutu, declarații incredibile despre familie și carieră!

Adrian Mutu, declarații incredibile

Adrian Mutu, declarații incredibile despre familie și carieră! Fostul internațional a fost invitat la emisiunea “Prietenii lui Ovidiu”, la GSP.ro.

În această seară, la emisiunea realizată de Ovidiu Ioanițoaia, Adrian Mutu a vorbit despre viața sa de familie, dar și despre cariera de jucător și cea de antrenor. Fostul decar a naționalei nu s-a sfiit să vorbească despre momentele delicate din cariera sa.

“Au fost momente în care n-am fost responsabil și-mi asum. Eu recunosc.Totul face parte din trecutul meu și nu o să-l reneg niciodată. Eu sunt omul care sunt pentru că am greșit! Am învățat din întâmplările mele. Viața mea a fost o lecție. Nicio greșeală gravă pe care am făcut-o n-am mai repetat-o. Trecutul nu mă definește pe mine ca om. Am fost criticat, am plătit. Dacă știam la acel moment cum sa gestionez lucrurile, sigur jucam la un nivel și mai mare”, a spus Mutu.

Fostul jucător al Fiorentinei a vorbit și despre câteva momente delicate, dar și zvonuri apărute în perioada în care era la naționala României. Au fost momente când s-a speculat faptul că, nu a fost convocat pentru a nu-l depăși pe Hagi la numărul de goluri.

„Am auzit multe zvonuri. Pentru mine, Hagi a fost un idol. Normal că mi-aș fi dorit să fiu mai bun. Dacă se confirmă zvonurile…să le fie rușine! Oricum, îmi pare rău că de-a lungul a 14 ani în care am fost la națională eu nu am venit atunci când am întâlnit echipe mici precum San Marino sau Luxemburg. Eu nu am venit pentru că aveam meci în campionat și voiam să mă odihnesc… Am 35 de goluri în 77 de meciuri, iar Hagi le are în 126. Eu n-am simțit că au vrut să mă evite. Că am simțit sau nu… Nu eram nici într-o formă foarte bună”, a recunpscut Mutu în discuția cu Ovidiu Ioanițoaia.

Mutu și-a vândut casa din Miami și yacht-ul

“Briliantul” a dezvăluit faptul că și-a vândut casa din Miami și yacht-ul în momentul în care a divorțat de Consuelo. Nu a făcut-o pentru a da bani celor de la Chelsea după scandalul uriaș în care a fost implicat.

“Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală.
Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marțian. Dar pot să trăiesc liniștit am bani”, a spus Adrian Mutu.

În prezent, Adrian Mutu a decis să devină antrenor. Acum pregătește echipa de tineret a Emiratelor Arabe Unite, de mai bine de un an. Visul său este să ajungă pe banca fostei sale echipe Fiorentina.

“Am avut o perioadă extraordinară ca jucător și vreau să o am și ca antrenor. Fiorentina mi-a rămas în inimă, iar suporterii știu asta. Toată lumea mă cunoaște, iar dacă mergem acum în Firenze mâncăm gratis!”, a mai spus Adrian Mutu, pentru GSP.ro.

Citește și: Leo Messi a primit „Gheata de Aur”! Fiul argentinianului, spectacol pe scenă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: