Redactia.ro
Home » Sport » Leo Messi a primit „Gheata de Aur”! Fiul argentinianului, spectacol pe scenă

Leo Messi a primit „Gheata de Aur”! Fiul argentinianului, spectacol pe scenă

Leo Messi a primit Gheata de Aur_

Leo Messi a primit „Gheata de Aur”! Este pentru a șasea oară când argentinuanul primește premiul pentru cel mai prolific marcator din ligile de top ale Europei.

La 32 de ani, Leo Messi și-a mai adăugat un premiu în palmares. L-a devansat și pe rivalul său Cristiano Ronaldo, care a reușit să câștige acest trofeu de 4 ori. În sezonul trecut căpitanul catalanilor a dat 36 de goluri, în 34 de meciuri în La Liga. Argentinuanul este urmat în clasament de francezul Kylian Mbappe, care a marcat 33 de goluri pentru PSG. Leo Messi a primit „Gheata de Aur” pentru a treia oară consecutiv. În total a luat 6 trofee.

„Fără colegii mei, fără echipa mea, nu aş putea să primesc niciodată acest premiu. Trofeul este o recunoaştere pentru tot vestiarul”, a spus Lionel Messi, la decernarea premiilor.

De la debutul pentru Barcelona, în 2004, Leo Messi a marcat 604 goluri în 692 de apariții pentru echipa sa.

Fiul lui Messi, spectacol pe scenă

Leo Messi a venit la ceremonie împreună cu soția sa Antonella și doi dintre cei trei fii ai săi. Ca de fiecare data, Mateo Messi a fost în centrul atenției. Practic, tatăl său nu a mai avut loc pe scenă. Mai întâi a vrut să-i ia trofeul din mână fratelui său. Mai târziu când toată familia făcea poze, a scos limba și și-a fluturat pumnul în aer. A încercat să-l îndemne și pe fratele său să facă o ghidușie, dar Tiago nici nu a clipit.

Citește și: Rivalitate online între Ronaldo şi Messi! CR7 face o avere din postări!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: