Redactia.ro
Home » Homepage » Marea actriță Tamara Buciuceanu, a murit. Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei actrițe

Marea actriță Tamara Buciuceanu, a murit. Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei actrițe

Marea actriță Tamara Buciuceanu, a murit. Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei actrițe

Tamara Buciuceanu, a murit. Actrița Tamara Buciuceanu s-a stins din viață, marți seară, la spitalul Elias din București. Actorul, Virgil Ogășanu este singurul care a comunicat cu ea în ultimele clipe de viață.

Marea actriță Tamara Buciuceanu, a murit. Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei actrițe

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani, la spitalul Elias din Capitală. Regretata actriță avea probleme vechi cu inima, aceasta fiind internată în spital în urmă cu o săptămână. Reprezentanții spitalului Elias au fost cei care au anunțat vestea tristă.

Deși actrița nu se simțea bine, aceasta își făcea timp să vorbească cu colegii ei de scenă. Potrivit Libertatea.ro, Virgil Ogășanu se numără printre cei care o sunau și comunica cu ea constant.

Am ținut legătura telefonică în permanență cu dânsa și singurul lucru pe care mi-l spunea era: “Îmi este greu!”O înțelegeam că la 90 de ani îi era greu, nu se mai putea deplasa, trebuia să aibă ajutoare să o îmbrace”, declarat actorul.

Ultimele cuvinte ale actriței

Marea actriță era tristă pentru că depinde de persoanele din jurul ei, dar vârsta și probleme de sănătate și-au pus amprenta pe trupul ei. Știrea că actrița se simte din ce în ce mai rău, la făcut pe Virgil Ogășanu să o sune să vadă cum se simte. Conform spuselor actorului, Tamara Buciuceanu spera să se refacă și să se întoarcă acasă. Din păcate, însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

A fost un om activ, o fire energică, puternică nu numai în viața de zi cu zi, ci și pe scenă avea o energie extraordinară, deosebită, care ne mobiliza și pe noi care îi eram parteneri de scenă”, își amintește Virgil Ogășanu despre marea actriță.

Drama neștiută a actriței Tamara Buciuceanu

Tamara Buciuceanu-Botez în vârstă de 90 de ani, a fost una dintre cele mai iubite și îndrăgite actrițe din România. Însă, puțini sunt cei care îi cunosc trecutul dureros al actriței. Pentru că a fost întotdeauna o persoană discretă, Tamara Buciuceanu nu a vorbit niciodată despre drama pe care a trăit-o după ce soțul ei s-a stins din viață.

Actrița a fost căsătorită timp de 33 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, care a încetat din viață în 1996. Cei doi nu au avut niciun copil. Singurul regret al actriței a fost faptul că și-a pierdut cele mai dragi persoane, soțul, fratele, cumnatul și colegi de breaslă.

Citeste si:Tamara Buciuceanu Botez a murit! Încă o stea a urcat la cer

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini