Redactia.ro
Home » Breaking News » Tamara Buciuceanu Botez a murit! Încă o stea a urcat la cer

Tamara Buciuceanu Botez a murit! Încă o stea a urcat la cer

GALERIE FOTO (2)

Tamara Buciuceanu Botez a murit! Încă o stea a urcat la cer

Din păcate, marea actriță a teatrului românesc s-a stins din viață. Doamna teatrului românesc suferea de o boală cronică de mai mulți ani. Marea artistă avea probleme cu inima, conform unor surse medicale de la unitatea spitalicească din Capitală.

Încă o stea a urcat la cer

„Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Silvius Negoiță.

Celebră pentru rolul său din cel mai urmărit film din anii `90, Doamna Isoscel din Liceeni a rămas în sufletul fiecărui elev. Doamna teatrului românesc a fost internată la Spitaul Elias la începutul lunii octombrie pe baza unei boli cardiace mai vechi, care s-a acutizat.

„Este într-o stare gravă, intubată şi ventilată mecanic. O stare severă”, spuneau, în această dimineață , medicii.

Citește și: Drama neștiută a actriței Tamara Buciuceanu. Care este cel mai mare regret al actriței

Este supranumită „Doamna comediei românești”, fiind una dintre figurile legendare ale teatrului de comedie. A jucat în peste 25 de filme, personajul său emblematic fiind profesoara Isoscel din seria „Liceenii”. În anul 2009 a împlinit venerabila vârstă de 80 de ani și 57 de ani de cariera impresionantă în teatru și film.

Loading...