Redactia.ro
Home » Știri » Drama neștiută a actriței Tamara Buciuceanu. Care este cel mai mare regret al actriței

Drama neștiută a actriței Tamara Buciuceanu. Care este cel mai mare regret al actriței

GALERIE FOTO (6) Drama neștiută a actriței Tamara Buciuceanu. Care este cel mai mare regret al actriței

Drama neștiută a actriței Tamara Buciuceanu. Actrița Tamara Buciuceanu se află internată la spitalul Elias din București, în urma problemelor cardiace mai vechi. Ceea ce puțini știu, este faptul că, actrița a trecut printr-o perioadă dureroasă în urmă cu câțiva ani.

Drama neștiută a actriței Tamara Buciuceanu

Tamara Buciuceanu-Botez în vârstă de 90 de ani, a fost și este una dintre cele mai iubite și îndrăgite actrițe din România. Însă, puțini sunt cei care îi cunosc trecutul dureros al actriței. Pentru că a fost întotdeauna o persoană discretă, Tamara Buciuceanu nu a vorbit niciodată despre drama pe care a trăit-o după ce soțul ei s-a stins din viață.

Într-un interviu pentru revista Taifasuri, actrița povestea la un moment dat că a fost împreună cu soțul ei timp de 33 de ani. Soțul actriței a fost medic și niciodată nu i-a interzis actriței să mai profeseze pe scenele teatrului românesc.

Alexandru mi-a respectat și mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulțumesc și cu titlul de print consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înțeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lânga mine și nu mai sunt„, declara actrița.

Tamara Buciuceanu căsătorită timp de 33 de ani

Actrița Tamara Buciuceanu-Botez a fost căsătorită timp de 33 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, care a încetat din viață în 1996. Deși au petrecut atâția ani împreună, cei doi nu au avut niciun copil. De-a lungul carieri sale, actrița a vorbit foarte rar despre căsnicia ei, dar când venea vorba despre sotul ei, acesta avea întotdeauna cuvinte frumoase la adresa lui.

Povestea lor de iubire a început în 1962, când o prietenă le-a făcut cunoștință, iar de atunci au rămas împreună. Timp de 33 de ani, au trecut împreună prin toate, până când soțul ei, a decedat în anul 1996. Cel mai mare regret al actriței este faptul că și-a pierdut cele mai dragi persoane, și anume, soțul, fratele, cumnatul și colegi cu care aceasta împărțea scena. Deși au trecut 22 de ani de la moartea soțului ei, aceasta se gândește în fiecare zi la soțul ei.

Citeste si:Starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu s-a înrăutățit. Anunțul făcut de medici

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: