Redactia.ro
Home » Breaking News » Starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu s-a înrăutățit. Anunțul făcut de medici

Starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu s-a înrăutățit. Anunțul făcut de medici

Starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu s-a înrăutățit. Anunțul făcut de medici

Starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu. Actrița Tamara Buciuceanu este internată la spitalul Elias din București. Potrivit medicilor, starea actriței s-a agravat.

Starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu s-a înrăutățit. Anunțul făcut de medici

Tamara Buciuceanu, în vârstă de 90 de ani a fost internată în urmă cu două săptămâni la Spitalul Elias din Capitală din cauza problemelor cardiace mai vechi. Potrivit medicilor de la Spitalul Elias, actrița este în continuare intubată și ventilată mecanic.

E într-o stare gravă. Este intubată şi ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Actrița a fost adusă de urgență cu ambulanța la începutul lunii octombrie din cauza problemelor cardiace mai vechi, care s-au agravat în ultima perioadă.

Tamara Buciuceanu a împlinit 90 de ani

Pe data de 10 august 2019, marea actriță Tamara Buciuceanu a împlinit frumoasas vârstă de 90 de ani. Cu ocazia zilei de naștere,actrița a primit o diplomă de excelență pentru întreaga activitate artistică din partea Ministerului Culturii și Identității Naționale. Îndrăgita actriță s-a retras din lumea teatrului și a cinematografiei de câțiva ani.

Tamara Buciuceanu s-a născut la Tighina, pe 10 august 1929. Actrița a avut trei frați și o soră, Iulia Buciuceanu, cea care avea să devină una dintre cele mai cunoscute cântărețe de operă din România.

65 de activitate în lumea teatrului

Tamara Buciuceanu a urmat între 1948-1951, cursurile Institutului de Teatru „Vasile Alecsandri” din Iași. Actrița s-a transferat în ultimul an la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Peste 65 de ani de activitate a jucat pe scenele mai multor teatre din București.

Cunoscuta actriță și-a împrumutat vocea unor personaje faimoase în animații și a jucat în nenumărate spectacole radiofonice. Tamara Buciuceanu-Botez deține peste 20 de premii pentru interpretare, de asemenea Președinția României i-a acordat pe 23 iunie 2014, distincția Ordinul Național, „Steaua României” în grad de Cavaler.

Citeste si:Brigitte, declarații fără perdea: ”Eu îi masez capul, el îmi face…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: