Redactia.ro
Home » Știri » Brigitte, declarații fără perdea: ”Eu îi masez capul, el îmi face…

Brigitte, declarații fără perdea: ”Eu îi masez capul, el îmi face…

Brigitte, declarații fără perdea: ”Eu îi masez capul, el îmi face masaj corporal.”

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut într-un show TV. Pe vremea aceea, Brigitte îl lăsase acasă pe intul său cu care nu era în relații foarte bune. Florin o lăsase acasă pe cea care îi era iubită și se presupune că trebuia să se căsătorească. Însă, toate aceste lucruri nu au mai contat. Când dragostea te lovește nu contează cine este alesul, sau dacă cineva suferă. Ce e drept, pentru a fi fericit, uneori trebuie să fii puțin egoist.

Asta au făcut și ei. Și iată că, după doar câteva luni au făcut și o nuntă ca în povești. Au mers în luna de miere, s-au apucat de afaceri împreună și parcă totul le merge ca pe roate.

Când vine vorba de viața intimă, frumoasa brunetă nu se ascunde și spune răspicat tot ce fac ei doi în cuibușorul lor de nebunii.

”Mă răsfață, îmi face cafeaua, îmi face micul dejul. Pregătește apa, facem baie împreună. Eu îi masez capul, el îmi face masaj corporal. Sincer, ne cam răsfățăm. În afară când el conduce repede și mă stresează, în rest tot timpul mă răsfață”, a spus Brigitte pentru Click.ro

Iar el a completat: ”O răsfăț mereu, îi pregătesc cafeaua, o bea cu zaharină”.

Citește și: Cum arată soția lui Victor Pițurcă. Femeia îi este alături de peste 30 de ani

Brigitte și Florin Pastramă, pasiune costisitoare

Cei doi sunt mari amatori de călătorii. Se cunoaște faptul că au bifat locații precum Dubai, Paris, Turcia și St. Tropez, iar până la următoarea vacanță de Revelion, când vor pleca în Bali, ei se vor concentra pe afacerile imobiliare, a spus pentru sursa citată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini