Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner, la un an de la divorț: „am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul”

Rona Hartner, la un an de la divorț: „am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul”

Artista Rona Hartner a făcut declarații surprinzătoare la 1 an de la divorțul de fostul soț. Artista a povestit despre clipele grele prin care a trecut. A mărturist că religia a ajutat-o să vadă adevărul. Ba chiar mai mult, a avut impresia că s-a căsătorit cu întunericul.

Rona este o artistă uimitoare pe care o cunoaște toată România. Ne amintim de clipele dificile prin care a trecut, având în vedere starea de sănătate a artistei. De data aceasta, Rona a vorbit despre motivul pentru care a divorțat.

Celebra artistă a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Herve, dar totul s-a transformat apoi într-un chin. Au căzut de comun acord și au decis să divorțeze. Au făcut partajul și tot ce este normal într-o astfel de situație.

Rona Hartner, la un an de la divorț: „am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul”

Rona spune că totul a mers bine trei ani, dar la doar două luni de la nuntă a simțit că trebuie să pună capăt acestei căsnicii. Simțea că s-a dedicat complet fostului soț și ajunsese să se îndepărteze de toată lumea, inclusiv de propria ei fiică. Herve devenise o prioritate și tot ce conta pentru ea cândva ajunsese pe ultimul loc.

„M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe”, a dezvăluit Rona Hartner, la un de an de la divorț.

Nu este un secret că Rona a fost mereu o persoană religioasă. Tot pe credință s-a bazat și în cazul căsniciei sale, pentru a o salva. Și-a dat seama că soțul ei este o persoană foarte certăreață, care găsea motiv de scandal din orice. Finalul săptămânii era chinuitor pentru artistă, care trebuia să suporte scandalurile soțului.

„Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminica era coșmar. Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul”, a adăugat vedeta.

Rona Hartner a mărturisit că a numărat certurile pe care ea și soțul său le-au avut pe parcursul unui an și că au fost nu mai puțin de 55. Simte că a renăscut de când este singură și are mai multă grijă de ea.

Cântăreața s-a refugiat în muzică și a scris o piesă pe zi. Muncește mult în ultima perioadă și a învățat să țină mai mult cont de planurile ei, având în vedere că, înainte, proiectele soțului deveniseră prioritatea ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: