Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de soțul francez: ”Nu mă mai căsătoresc niciodată”

Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de soțul francez: ”Nu mă mai căsătoresc niciodată”

Rona Hartner a uimit zilele acestea atunci când a dezvăluit că divorțează de soțul francez, Herve Camilleri. Un an și jumătate a durat mariajul cu acesta, iar actrița preferă în continuare să țină secret adevăratul motiv al despărțirii. Cu ochii în lacrimi, Rona Hartner a mărturisit, marți, că nu i-ar mai plăcea să se recăsătorească.

Rona Hartner, noi detalii despre divorțul de soțul francez: ”Nu mă mai căsătoresc niciodată”

Rona Hartner a spus, marți, la Prima TV, că sunt dureroase adevăratele motive ale divorțului de soțul ei francez, Herve Camilleri. Actrița crede că de vină pentru despărțire ar fi anumite greșeli ale copilăriei ei și a fostului partener. Rona mai precizează că are acum valuri de cerere în căsătorie, după ce s-a aflat de divorț, care va avea loc joi.

„Nu am vrut să vorbesc 2 luni de zile despre divorț, pentru că nu vreau să retrăiesc acele momente. Eu de la 18 ani vreau să îmi fac o familie și se pare că nu îmi iese. Nu vreau să dau detalii despre despărțirea de Herve pentru că sunt dureroase și vreau să cred că ce ne-a dus la divorț face parte din trecut și sunt greșeli ale copilăriei. Știi, noi, artiștii, suntem copii până la 120 de ani. Cred că nu mai căsătoresc niciodată că nu îmi iese. O să fiu luptătoare pentru credință, căci asta mă definește. Am deja un val de cereri de căsătorie online. Oameni buni, nici nu am divorțat, joi divorțez!”, a declarat Rona Hartner, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, relatează Cancan.

Rona Hartner: ”Nu știu cine a fost de vină! Clar că amândoi”

Rona Hartner mai este de părere că atât fostul partener, cât și ea, sunt vinovați de separarea lor. În prezent, încearcă să dea uitării relația cu Herve și să se axeze doar pe creșterea fiicei sale.

„Vreau să rămână pentru mine Herve, nu să însemne tot ceea ce a greșit. Despărțirea asta a stricat și proiectul la care am lucrat împreună, am pierdut anul trecut 25 de concerte live și am făcut 60 online. Amândoi am zis că nu lăsăm ca barca noastră să fie distrusă. Dar am ajuns la liman și ne-am dat seama că proiectul de viață era praf. Nu știu cine a fost de vină, e clar că am fost amândoi. La începutul unei relații, când sunt lucruri care nu merg, ele trebuie băgate în seama și rezolvate. Pentru că nu dispar, pot să se amplifice și să distrugă tot.Nu a fost să fie. Încerc să nu mă gândesc la trecut, Isus este cu mine și nu am voie față de copilul meu să cad în depresie. Asta a fost!”, a mai declarat Rona în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Rona Hartner trece a doua oară printr-un divorț. A mai fost căsătorită cu Rocco Sedano cu care a făcut-o pe fiica ei, Rita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: