Redactia.ro
Home » Monden » Adevăratul motiv pentru care Rona Hartner divorțează de soț: ”Pentru binele fetei mele”

Adevăratul motiv pentru care Rona Hartner divorțează de soț: ”Pentru binele fetei mele”

Rona Hartner a uimit pe toată lumea, vineri, atunci când la emisiunea ”Vorbește Lumea” a dezvăluit că divorțează de soțul ei francez, Herve Camilleri. Pentru că nu a oferit detalii concrete despre motivul ruperii mariajului, Rona Hartner a mai venit cu o explicație pe rețelele de socializare.

Adevăratul motiv pentru care Rona Hartner divorțează de soț: ”Pentru binele fetei mele”

Într-o postare pe rețelele de socializare, actrița Rona Hartner a venit cu explicații mai concrete despre motivul divorțului de soțul francez, Herve Camilleri. Astfel, Rona dă vină pe pandemie ca o cauză a ruperii mariajului, dar a decurs la acest pas și pentru binele fiicei sale. În privința acestui ultim aspect, Rona Hartner a lăsat loc interpretărilorl

„Din respect pentru fostul sot va fac aici o declaratie adevarata si atat vreau sa respect ceea ce am trait cat si persoana careia i-am spus Da in fata lui Dumnezeu. Poate ca criza mondiala ne-a dezunit, poate pur si simplu asa a fost sa fie. Suntem 50% 50% responsabili fiecare. Nu vreau sa acuz pe nimeni si nu voi face tavalug de detalii, dar sunt mama si am ales sa fiu singura iarasi pentru binele fetei mele.Va astept sa imi fiti aproape  si poate asa veti intelege de ce de 2 luni nu mai apar nicaieri”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Rona Hartner are o fiică adolescentă. Cum arată acum Rita Sumalya | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Foto: Fiica actriței

Rona Hartner, mariaj de trei ani cu Herve Camilleri

Rona Hartner și soțul francez au fost căsătoriți trei ani. De o lună nu mai locuiesc împreună și nici măcar Paștele nu i-a unit. Actrița și-a mai anunțat fanii că va scoate un nou album

”Nu am vrut sa va supar cu problemele mele fiindca lumea o duce deja atat de rau incat vreau sa va vorbesc doar despre faptul ca Dumnezeu imi este in continuare aproape si ca El imi lumineaza viata.Va spun tuturor celor care aveti situatii dficile- sa aveti curaj sa mergeti mai departe ca Dumnezeu nu va lasa mana si va tine aproape de El!!! Be my sunshine in the dark!!! I love you Jesus- va fi noul meu album cu piesele create in aceasta perioada dificila”, a mai scris Rona Hartenr pe pagina sa de Facebook.

Atunci când a făcut anunțul divorțului pentru prima oară, Rona Hartner a dat senzația că glumește. Atunci, a precizat că ”nimeni n-o să afle niciodată nimic” despre motivul real al acestei separări definitive.

„Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. Ideea e următoarea, nu o să dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat.Deci n-o să afle nimeni niciodată nimic. Singura chestia e că dacă asta e singura soluție, asta e, e singura soluție și atât.Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați. Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata, nu mai dau altă declarație”,a mărturisit Rona Hartner în emisiunea Vorbește lumea de la PRO TV, luând pe toată lumea prin surprindere.

Rona Hartener este la al doilea divorț. A mai fost căsătorită cu Rocco Sedano , din care a rezultat fiica ei, Rita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: