Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner a primit rezultatul ultimelor analize. Artista a aflat dacă va mai avea probleme de sănătate

Rona Hartner a primit rezultatul ultimelor analize. Artista a aflat dacă va mai avea probleme de sănătate

Rona Hartner

Rona Hartner a trecut în ultimii ani prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Artista a suferit mai multe intervenții chirugicale, iar în urmă cu câteva zile aceasta a primit ultimele analize medicale referitoare la starea sa de sănătate.

Rona Hartner a scăpat de cancer. Vedeta trăiește cele mai fericite momente din viața sa

Rona Hartner în vârstă de 47 de ani este din nou o femeie fericită și plină de viață. Artista a primit rezultatele ultimelor analize, iar acestea au indicat că a scăpat definitiv de cancer.

În ultimii ani, actrița a trăit prin cele mai grele momente din viața sa după ce a fosr diagnosticată cu cancer la colon. Aceasta a suferit de-a lungul timpului mai multe intervenții chirurgicale.

Rona a respectat cu strictețe indicațiile medicilor, iar rezultatelor au început să dea roade.

Artista a intrat în direct la emisiunea Teo Show, unde a daT vestea cea bună. Vedeta a menționat că este o femeie sănătoasă, dar cinci ani de acum încolo va fi nevoită să fie de zece ori mai atentă la ceea ce face, deoarece este sub supraveghere medicală.â

Suntem bine, nu mai am nimic.Timp de cinci ani trebuie să fac asta, să mă urmăresc. Au ieșit ultimele ecografii cum că nu mai am niciun fel de cancer și nici metastaze. Sunt beton. În rest, suntem bine. Noi nu am vrut să intrăm în angoasa asta cu coronavirusul”, a spus Rona.

Rona Hartner, sfaturi pentru persoanele care au probleme de sănătate

Artista Rona Hartner le-a transmis un mesaj cu această ocazie, fanilor și telespectatorilor care au probleme de sănătate.

Aceasta le-a transmis persoanelor care vor să aibă un sistem imunitar bun, și pentru cei care vor să scape de stările de panică să meargă la mare. „Mersul la mare este bun pentru că ne imunizează. Sunt aerosilii aceia benefici”, a precizat Rona.

Vedeta tv și-a petrecut starea de pandemie alături de iubitul său francez, Herve la Nisa, precizând că nu s-a panicat din cauza coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: