Redactia.ro
Home » TV » Rona Hartner, declarații emoționante despre lupta cu boala după a doua intervenție chirurgicală: „Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile”

Rona Hartner, declarații emoționante despre lupta cu boala după a doua intervenție chirurgicală: „Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile”

Rona Hartner a vorbit după ce de-a doua operație despre lupta cu cancerul. Vedeta a spus ce simte în aceste momente când duce o bătălie cu boala și luptă pentru viața ei. /strong>

În urmă cu o lună, Rona Hartner ajungea la spital din cauza unor stări de rău. Medicii i-au dar o veste tristă când au anunțat-o că are nevoie urgentă de o operație pe colon. După intervenția chirurgicală ea a anunțat că se simte foarte bine. Credea că problemele ei cu sănătatea au luat sfârșit. Din păcate, ulterior a aflat că nu a scăpat de lupta cu cancerul și că va fi nevoită să facă chimioterapie preventivă.

După cea de-a doua interveție suferită, Rona Hartner a oferit o nouă declarație pentru a-și ține fanii la curent cu starea ei de sănătate. Din fericire, se simte bine și încearcă să-și păstreze optimismul chiar și în aceste momente.

Rona Harter va îmbrăca rochia de mireasă!

Rona Hartner, declarații emoționante

„Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter pe anestezie locală pentru a începe chimio. Trebuie să fac şase luni pentru prevenţie. O sa am din doua în doua saptamâni, timp de trei zile. O să le fac în Franţa ca este mai simplu. O să fie ceva usor pentru ca este de preventie.

Eu sunt optimistă. Eu am luat această boală pe post de gripă. Eu îl privesc ca pe un virus de care organismul meu nu a ştiut să se apare. Daca vrea Dumnezeu sa-mi dea zile. Nu vreau să intru în depresie. Eu liniştesc toata familia, dar eu nu vrau sa ma panichez. Toti avem o frică de moarte şi dacă acceptăm să scăpăm de această frica este normal”, a declarat Rona Hartner într-o emisiune de televiziune.

„Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter pe anestezie locală pentru a începe chimio. Trebuie să fac şase luni pentru prevenţie. O să am din două în două săptămâni, timp de trei zile. O să le fac în Franţa, că este mai simplu. O să fie ceva ușor, pentru că este de prevenție. Eu sunt optimistă.

Am luat această boală pe post de gripă. Eu îl privesc ca pe un virus de care organismul meu nu a ştiut să se apare. Daca vrea Dumnezeu să-mi dea zile. Nu vreau să intru în depresie. Eu liniştesc toata familia, dar eu nu vreau să mă panichez. Toți avem o frică de moarte şi dacă acceptăm să scăpăm de această frica este normal”, a spus Rona Hartner, într-o emisiune TV.

Rona Hartner a ajuns la spital şi a fost diagnosticată cu o tumoră pe colon. Ea va fi operată. Actriţa a dezvăluit şi simptomele bolii pe care o are.

Vreau să le spun oamenilor să nu aștepte să îi doară ceva, că atunci e prea târziu. La mine nu era durere, era o stare de rău. Doctorul a văzut că este operabil, a spus Rona.

Am început rugăciunile, petrecem timpul aici în rugăciune cu familia. Eu când mă simt rău nu iau medicamente, mă duc la doctor.

Și când mă simt rău vin la urgență, nu improvizez. Având un PH foarte bun, s-ar putea ca tumoarea să nu fie periculoasă. Mâine dimineață mă operează. 

Cine merge la biserică, îi rog să pună o candelă pentru mine, a adăugat actrița, la Antena Stars.

Boala de care suferă Rona Hartner. Ce simptome are şi când e cazul să mergi la medic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini