Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner s-a luptat în instanța pana în ultima Clipa. Ce s-a ales de avere

Rona Hartner s-a luptat în instanța pana în ultima Clipa. Ce s-a ales de avere

În lumea artistelor talentate și pline de viață, Rona Hartner se remarcă nu doar pentru creațiile sale artistice, ci și pentru lupta implacabilă pe care a purtat-o pentru a-și recupera moștenirea lăsată de tatăl său. Cu un spirit inflexibil și o determinare de neoprit, ea a străbătut un drum dificil în căutarea dreptății până în ultima clipă.

Moștenirea controversată a tatălui

Florin Niculae Hartner, tatăl artistei, a trăit o viață marcată de lupta cu Primăria Capitalei pentru a-și recupera un imobil care i-a fost luat abuziv în 1989. Cu toate eforturile depuse pe parcursul a mai mult de un deceniu, acesta nu a reușit să obțină dreptate înainte de a se stinge din viață în 2016. Însă, copiii săi au preluat ștafeta luptei și au încercat să rezolve această problemă în numele tatălui lor.

Rona Hartner a dus o luptă lungă în instanță pentru moștenire

În 2019, Rona Hartner și frații ei au luat decizia de a solicita intervenția instanței pentru a obține dreptate în cazul moștenirii tatălui lor. După doi ani de așteptare, instanța a dat dreptate fraților Hartner, stabilind că Primăria București a depășit nejustificat termenul de 36 de luni pentru soluționarea cererii lor. Cu toate acestea, Primăria nu a luat măsuri pentru a remedia situația.

Rona Hartner a decis să acționeze din nou și, în acest an, a revenit în instanță cerând compensații pentru fiecare zi de penalizare. Cu două săptămâni înainte de a trece în neființă, artista a primit o lovitură dură: instanța a respins din nou cererea sa.

Astfel, Rona Hartner a plecat din această lume cu inima grea, știind că nu a reușit să obțină dreptatea pe care tatăl ei a căutat-o cu atâta înverșunare. Cu toate acestea, frații ei vor continua demersurile pentru a face dreptate în cazul moștenirii tatălui lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: