Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho a comis-o! A fost reţinut de poliţie în Paraguay

Ronaldinho a comis-o! A fost reţinut de poliţie în Paraguay

Ronaldinho, coronavirus, mama Ronaldinho a murit

Ronaldinho a comis-o! A fost reţinut de poliţie în Paraguay. Ministerul de Interne a anunţat că fostul mare jucător a folosit un paşaport fals pentru a intra în capitala țării, Asuncion. Nu e pentru prima dată când Ronaldinho are probleme cu legea.

Brazilianul a fost reţinut împreună cu fratele său în camera de hotel în care erau cazați. Fostul mare jucător de la Barcelona și AC Milan urma să participe la un program de educație sanitară pentru copiii din Paraguay. Ronaldinho este acuzat că a folosit un paşaport fals pentru a intra în ţară. Fostul jucător are probleme cu legea şi în Brazilia. Pentru că nu a plătit mai multe amenzi în valoare de 8 milioane de euro, statul i-a reținut pașaportul. Ronaldinho se află în custodia poliției la hotelul unde e cazat, iar în scurt timp se va lua hotărârea dacă va fi sau nu arestat. În acest moment nu se ştie ce pedeapsă ar putea primi fostul „Balon de aur”.

„Forțele noastre au descins la hotelul unde jucătorul și fratele acestuia se aflau cazați. Nimeni nu crezut că se va ajunge aici, dar domnul Ronaldinho avea un pașaport fals, ori acest lucru reprezintă un delict la noi în țară, așa că am dispus arestarea sa”, a declarat Euclides Acevedo, Ministrul de Interne din Paraguay, potrivit Marca.

Ronaldinho este ambasadorul clubului FC Barcelona

De-a lungul carierei, brazilianul a jucat pe postul de mijlocaș sau atacant. Din septembrie 2016 este ambasadorul clubului FC Barcelona.El a câștigat premiul Jucătorul Anului FIFA în 2004 și 2005. Renumit pentru tehnica, șuturile, dribling-urile, depășirile și loviturile sale libere, Ronaldinho este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din generația sa. Ronaldinho a jucat 97 de meciuri, marcând 25 de goluri pentru echipa națională de fotbal a Braziliei. El a făcut parte din lotul Braziliei la Campionatul Mondial de Fotbal 2002, formând trioul de atac alături de Ronaldo și Rivaldo. Atunci a devenit campion mondial și a fost inclus în FIFA World Cup All-Star Team.
Ronaldinho a jucat la Grêmio, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo și Atlético Mineiro. Cu Barcelona el a câștigat UEFA Champions League în 2006 și Balonul de Aur în 2005. A fost inclus în FIFA 100, lista celor mai buni fotbaliști în viață redactată de Pelé.

Citeşte şi: Jucătorii de la FCSB, în stare de şoc! Nu pot crede că Bălgrădean merge la CFR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: