Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » “Ronaldo“ va juca în Polonia – Deaconu Ronaldo se mută la o echipă poloneză

“Ronaldo“ va juca în Polonia – Deaconu Ronaldo se mută la o echipă poloneză

Un fotbalist român a devenit recent temă nu doar de discuții, dar și subiect pentru meme-uri. Ronaldo Deaconu a semnat recent contract cu Korona Kielce, iar datorită numelui pe care îl are, fotbalistul român a căpătat rapid popularitate în Polonia.

Korona Kielce este o echipă listată permanent ca casele de pariuri, inclusiv și la Unibet Pariuri, casă de pariuri a cărei recenzie este disponibilă pe SportLocal. Plus la aceasta, campionatul polonez pare a fi destul de captivant, iar trecerea în acest campionat ar putea servi drept oportunitate profesională pentru fotbalistul român. 

Cine este Ronaldo Deaconu?

Ronaldo Deaconu este un forbalist român în vârsta de 25 de ani, care și-a început cariera la Academia Hagi. Ulterior, fotbalistul a schimbat câteva echipe, inclusiv în Concordia Chiajna, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaş sau Shaanxi Chang’an Athletic. Deaconu a reușit să joace 105 meciuri în Prima Ligă din România. 

În ciuda faptului că Deaconu nu a reușit performanțe atât de mari până la acest moment, acesta a avut mai multe oferte, mai multe opțiuni de a-și continua cariera. Una dintre oferte a venit chiar de la campioana actuală a României. Deaconu, însă, a dat reject acestei oferte, alegând să meargă la Korona Kielce. Alegerea lui Deaconu a fost determinată în mare parte de discuția cu Pawel Golanski. Pawel Golanski este fost jucător FCSB și, plus la aceasta, are o reputație destul de bună atât în rândul microbiștilor românia, cât și în rândul jucătorilor. 

Deaconu a menționat că, de fapt, a vorbit nu doar cu Pawel despre oportunitatea de a trece în campionatul polonez. Acesta spune că a discutat cu mai mulți fotbaliști care evoluează în campionatul polonez, aceștia spunând multe lucruri bune despre campionatul din această țară. Deaconu consideră că trecerea în campionatul polonez îi va permite să-și arate mai bine capacitățile și abilitățile sportive. Evenimentele din campionatul polonez sunt listate și la casele de pariuri, a căror recenzii sunt prezentate pe SportLocal.

Ronaldo Deaconu – considerat un nou Ronaldo în Polonia

Datorită numelui său, Ronaldo Deaconu a devenit deja subiect de mem în echipa poloneză. Aceștia au creat un mem, prin care dau de înțeles că l-ar refuza pe renumitul Ronaldo în favoarea lui Ronaldo din România. Este clar că nu se încearcă comparația acestor 2 fotbaliști, iar subiectul nu reprezintă decât un moment de fun și divertisment pentru microbiști și pentru întreaga comunitate pasionată de fotbalul polonez. 

Urmează doar să urmărim evoluția fotbalistului român în campionatul polonez, sperând că acesta va reușit să obțină indicatori de reușită bună, iar ulterior să materializeze această eficiență și prin evoluția sa în cadrul selecționatei României. Deaconu a acumulat o experiență de joc destul de bună în România, experiențe care ar putea să-i fie utilă și în perioada evoluției pentru formația poloneză. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini