Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Blagu, mesaj emoționant pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Roxana Blagu, mesaj emoționant pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Roxana Blagu, fosta solistă a trupei Trident, nu și-a mai văzut fiica de 7 ani.Fetița acesteia, Oana, locuiește cu tatăl ei. 

 

 

Roxana Blagu, mesaj emoționant pentru fiică

Roxana Blagu, fostă membru Trident, a mărturisit în lacrimi în cadrul unei emisiuni TV că nu și-a mai văzut fetița, pe care o are cu fostul partener, de 7 ani. În luna septembrie, artista i-a urat  ,,La mulți ani” fiicei, tot printr-o intervenție televizată, aceasta neavând altă posibilitate.

În urmă cu 7 ani, Roxana a pierdut custodia fiicei sale, Oana (12 ani), pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu.
Judecătorii au decis ca micuța să rămână în grija tatălui, deoarece fosta cântăreață își schimbase domiciliul. Totuși, custodia era comună.

Roxana și fostul partener s-au despărțit când cea mică avea doar trei ani și jumătate. „În primă fază s-a stabilit domiciliul la mine, iar apoi, într-un final, s-a stabilit la el, custodia fiind în continuare comună. Și acum custodia este comună. Eu din păcate nu pot să o văd pentru că de la vârsta de 5 ani mi se spune că nu vrea să mă vadă. Este mai simplu să spui așa pentru lege, pentru oamenii din jur”, a declarat Roxana, în cadrul emisiunii ,,Vorbește lumea” de la PRO TV.

 

Roxana Blagu a trecut prin momente dificile

 

Roxana Blagu a insistat să își vadă, totuși, fiica. Vedeta nu a putut accepta ideea de a sta departe de cea mică. „Eu ca mamă nu am putut să accept acest lucru pentru că mi-am crescut fetița până la 5 ani și știu ce am crescut. (…) Noi nu vorbim. Acum câțiva ani m-am dus după ea la cursurile de înot. Mi-am făcut un abonament acolo, am aflat la ce oră vine și m-am ascuns în vestiar. (…) Am văzut-o și a fost unul dintre momentele în care știam că va intra fără însoțitor”, a mai declarat fosta artistă.

Fosta cântăreață a avut de înfruntat clipe dificile. ,,Nu mă gândeam la o minune pentru că este greu și înțeleg, poate i s-au spus lucruri urâte despre mine. Nu știu ce este în sufletul ei. (…) Nu știu câtă putere am avut să rămân acolo. Mi-a spus că nu-și dorește să mă vadă și să o las în pace. A fost foarte greu’‘, a mai spus Roxana.

 

Fosta cântăreață s-a recăsătorit și are un băiețel

 

Roxana Blagu, fostă membră Trident, a devenit de curând mămică pentru a doua oară și spune că băiețelul ei i-a schimbat viața. Însă, nu se poate bucura pe deplin de noul copil, deoarece simte lipsa fiicei, pe care nu a mai văzut-o de 7 ani.

Luna aceasta, Roxana s-a căsătorit cu actualul ei partener de viață, Andrei Badiu, tatăl fiului ei Sasha. ,,O iubesc în orice situație, orice mi-ar spune și orice ar face. În orice moment al vieții o aștept lângă mine. Are un frățior. Mi-a fost foarte greu să iau decizia de a mai face un copil. Să mă gândesc că am doi copii care nu se cunosc și care nu cresc împreună”, a mai spus aceasta.

La rândul său, Andrei a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Oana Frigescu (38 de ani), alături de care are o fiică, Maria (10 ani), cu care Roxana are o relație foarte frumoasă.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: