Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Ciuhulescu, la un pas să piardă sarcina în vacanță. Vedeta vrea să devină din nou mamă

Roxana Ciuhulescu, la un pas să piardă sarcina în vacanță. Vedeta vrea să devină din nou mamă

Roxana Ciuhulescu a trecut prin clipe de groază, în timpul sarcinii. Frumoasa prezentatoare a fost la un pas să piardă sarcina, chiar când se afla în vacanță. Episodul cutremurător din viața ei nu a făcut-o, însă, să renunțe la gândul de a mai avea copii. Vedeta vrea să devină din nou mamă!

Deși o știm doar cu zâmbetul pe buze, Roxana Ciuhulescu, una dintre cele mai îndrăgire vedete TV din România, a trecut prin clipe de groază în perioada sarcinii.

Fosta prezentatoare a dezvăluit că a fost la un pas de un avort spontan. Totul s-a întâmpla chiar când se afla în vacanță, departe de doctorul ei. Însă această spaimă îngrozitoare pentru orice mămică nu a descurajat-o nicio clipă pe frumoasa prezentatoare.

Chiar dacă a fost la un pas să piardă sarcina, aceasta a declara de curând că își dorește din nou să devină mamă.

Viața Roxanei Ciuhulescu a fost la un pas să fie marcată de un moment crunt. Atunci când se afla în vacanță, Roxana Ciuhulescu a întâmpinat probleme grave de sănătate, în urma cărora a fost la un pas să piardă sarcina.

Roxana Ciuhulescu a explicat că în acel moment a fost nevoită să meargă de urgență la spital, fiind nevoie de ajutorul imediat al medicilor. Fosta prezentatoare a recunoscut că s-a speriat extrem de tare. Din fericire, momentul cutremurător s-a încheiat cu bine și pentru vedeta TV, și pentru copil.

Frumoasa vedetă a retrăit momentele de groază, pe care le-a povestit în direct, la TV.

„Mi-am sunat doctorița imediat cum au început să apară probleme. Atunci am ajuns la spital, pentru că acolo nu îți dau nici măcar o aspirină. M-am speriat foarte tare. Dar după aceea ne-am bucurat de vacanță. Am stat 4 săptămâni”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu, potrivit SpyNews.

Roxana Ciuhulescu, din nou mamă?

Roxana Ciuhulescu spune că și-ar mai dori să devină mamă din nou. Însă, aceasta recunoaște, în același timp, că acum nu se simte tocmai pregătită.

Vedeta a mărturisit că în trecut a existat un moment în care copilul ei a aflat că va mai avea un frate, iar reacția a fost una extrem de emoționantă.

Îmi amintesc că atunci când va afla că va avea un frate a început să plângă tare. Ne-am și speriat! (…) Poate încă un copil. Deși nu sunt pregătită”, a mărturisit vedeta.

Cât despre perioada dificilă pe care toți o traversăm din cauza pandemiei de Coronavirus, Roxana Ciuhulescu a povestit că regretă că a pierdut mai multe proiecte pe plan professional, însă nu vrea să se plângă de asta. Vedeta a mai declarat că a stat în izolare la munte.

„Mi-a picat greu că am pierdut foarte multe proiecte profesionale. Dar nu pot să mă plâng. În perioada de izolare am stat la munte, la casa noastră de la munte”, a mai povestit vedeta TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: