Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Dobre a dat cățile pe față. Care este singurul motiv pentru care ar divorța în secunda doi

Roxana Dobre a dat cățile pe față. Care este singurul motiv pentru care ar divorța în secunda doi

Florin Salam și Roxana Dobre trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 8 ani. Cei doi au împreună trei copii, însă abia anul acesta au făcut pasul cel mare. Nunta a fost spectaculoasă, peste așteptări.

Roxana este o femeie foarte înțelegătoare având în vedere meseria soțului ei. A pornit de la început conștientă de tentațiile care pot apărea în viața manelistului. Încă de la început a pus punctul pe i și au stabilit linia pe care Florin Salam să nu o treacă, dacă vrea să o păstreze în viața lui pe frumoasa brunetă.

Ea nu se declară deloc o femeie geloasă, însă este un aspect care ar determina-o imediat să divorțeze. Deși a declarat că soțul ei are mână liberă să petreacă câte nopți dorește în compania altor domnișoare, totul vine cu o condiție supremă!

Roxana Dobre, motivul pentru care ar divorța în secunda doi

Soția manelistului este pe principiul „ce nu știu nu mă afectează“. Ea a mărturisit că ar divorța dacă ar afla că soțul o înșeală, pentru nu merită să fie niciodată pe locul doi.

„Pentru o seară nu e nicio problemă. Îl dau eu, nu mă deranjează. M-ar deranja și asta i-am spus-o și soțului meu de când l-am cunoscut pentru că știind meseria și fiind tot timpul înconjurat de femei. I-am spus, dacă faci ceva fără să simt eu atunci când mergi la concertele tale, dar fără să știu eu și fără să aud eu, nu mă afectează. Dar dacă încerci să îți pe altcineva în paralele cu mine, adică amantă, pot să am și 10 copii cu tine că nu aș accepta niciodată. Și nu din frustrare, ci pentru că mă uit la mine și știu ceea ce pot ca și femeie și ceea ce îți ofer și atunci nu am de ce să fiu eu pe locul doi niciodată“, a mărturisit Roxana Dobre în podcastul Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: