Redactia.ro
Home » Homepage » Roxana Dobre, prima declarație despre starea lui Florin Salam: ”România ar trebui să se roage”

Roxana Dobre, prima declarație despre starea lui Florin Salam: ”România ar trebui să se roage”

Roxana Dobre a făcut primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam, după ce s-a zvonit că manelistul a murit. Soția celebrului cântăreț de manele susține că ”România ar trebui să se roage”. Declarațiile făcute de vedetă!

Roxana Dobre, prima declarație despre Florin Salam

Roxana Dobre a vorbit despre starea de sănătate a lui Florin Salam, după ultimele zvonuri apărute despre moartea acestuia. Lumea manelelor și nu numai a fost zguduită de-a dreptul după ce s-a spus că artistul s-a stins din viață.

Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”, a declarat Roxana Dobre, pentru Cancan.ro

Pe pagina de Facebook a lui Florin Salam a fost postat un mesaj, referitor la faptul că manelistul nu a murit și că este în viață. ”Dragilor, voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate aceasta informatie reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor”, a scris cântărețul pe Facebook. Între timp, mesajul a fost șters.

Ce a declarat avocatul familiei

Avocatul manelistului a intrat în direct la România TV, unde a dezmințit zvonurile.  ”Florin va bucura inca multă vreme pe toți românii, pe cei care îl invită la petreceri, va fi multa vreme numarul unu in Romania asa cum este de mult. Stirea dată de un anumit post de televiziune este o minciuna, cineva a râs de ei in niciun caz aceasta știre nu este dată de o persoană din anturajul lui Florin. Este bine, este nevătămat, se reface după problema medicală pe care a avut-o, insă partea aceea cu substanțe interzise este de-a dreptul șocant și nu va rămâne așa. Vreau sa afirm clar ca Florin Salam este în viață, este bine și se pregătește în continuare pentru carieră. În acest moment este importantă intimitatea lui Florin de aceea nu putem dezvălui locația unde se află acesta”, a declarat avocatul familiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro