Redactia.ro
Home » TV » Roxana Ionescu a făcut senzație ca nașă! Cum a apărut Mama Natură la nunta unui artist

Roxana Ionescu a făcut senzație ca nașă! Cum a apărut Mama Natură la nunta unui artist

GALERIE FOTO (5)

A fost nuntă mare în showbiz, iar Roxana Ionescu a fost nașă! Așa cum era de așteptat, Mama Natură a făcut senzație și a atras toaate privirile! Cum a apărut la nunta unui îndrăgit artist!

George Hora și Ramona Hora au spus „Da” în fața lui Dumnezeu. Cei doi și-au unit destinele, iar marele eveniment a fost unul cu fast. Nașii au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu! Așa cum se aștepta oricine, Mama Natură a atras toate privirile și a făcut senzație chiar și pe scenă, alături de artiștii care au întreținut atmosfera!

Roxana Ionescu a făcut senzație ca nașă! Cum a apărut Mama Natură la nuntă

În weekend, George Hora și Ramona și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu. Cununia în fața ofițerului stării civile a avut loc pe 6 martie, acum a avut loc cununia religioasă, urmată de petrecerea. Chiar nașa Roxana Ionescu a fost cea care a intreținut atmosfera!

Fosta Mama Natură a ales o ținută care i-a făcut pe invitați să nu poată să-și ia ochii de pe ea. Roxana a optat pentru o rochie neagră fără umeri, dar și despicată pe una dintre părți. Ținuta a pus-o extrem de bine în evidență pe soția lui Tinu Vidaicu.

Cât despre mireasă, Ramona Hora a ales o rochie clasică albă, cu mâneci scurte, accesorizată cu un colier simplu, fiind vorba de o ținută impecabilă. Tot pe clasic a mers și George Hora, care a purtat un costum negru, cu o cămașă albă.

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de nume celebre din muzică. Chiar Roxana Ionescu a urcat pe scenă când a cântat Dan Bittman și trupa sa! Frumoasa blondină a făcut furori toată noaptea. La petrecere au mai urcat pe scenă Puya și Kamelia.

Când ajung în fața altarului Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu se numără printre cele mai moderne și îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile în urmă cu un an. Însă toată lumea se întreabă acum când ajung în fața altarului.

Invitată recent la o emisiune TV, Mama Natură, așa cum mulți o știu pe Roxana Ionescu, a mărturisit că, în cazul în care măsurile impuse de către autorități în contextul pandemiei de Coronavirus se vor relaxa, ea și Tinu vor ajunge în fața altarului.

”Pe 20 februarie (n.r.) sărbătorim un an de când ne-am căsătorit. Sperăm ca anul acesta să putem face și nunta, sperăm! Nu știm cum vor fi vremurile. Nu m-am gândit cum o să sărbătorim anul acesta, dar, cu siguranță, o să-mi iasă mie ceva, cum mi-a ieșit de fiecare dată”, a povestit Roxana Ionescu în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: