Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea a devenit mămică! Iată prima imagine cu fiul său și a lui Dragoș Paiu

Roxana Vancea a devenit mămică! Iată prima imagine cu fiul său și a lui Dragoș Paiu

GALERIE FOTO (2)

Roxana Vancea trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, după ce a adus pe lume în decursul zilei de astăzi un băiețel perfect sănătos. Încă în spital, vedeta a simțit să-și împărtășească bucuria cu urmăritorii săi din mediul online, unde a publicat prima imagine cu micuțul. Cuvintele nu au fost necesare, iar imaginile i-au bucurat nespus pe cei care o apreciază pe vedetă.

Roxana Vancea a devenit mămică! Iată prima imagine cu fiul său și a lui Dragoș Paiu

După multe luni de așteptate, momentul cel mare a sosit! Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară, iar imaginile cu micuțul său au ajuns deja în mediul online. Vedeta și partenerul său, Dragoș Paiu, au fost împreună în aceste clipe deosebite din viața lor și băiețelul lor s-a născut în decursul zilei de astăzi.

Din pozele postate de proaspăta mămică se poate vedea clar că ea și bebelușul sunt încă în spital, iar ea este fericită și gata să înceapă acest nou capitol din viața sa. S-a pregătit mult pentru această experiență, iar ipostazele împărtășite în mediul online sunt foarte emoționante.

Chiar dacă nu a vrut să-i fotografieze chipul micuțului, Roxana s-a fotografiat în timp ce-i ținea mânuța acestuia. La fel a făcut și Dragoș, care a venit să-și strângă în brațe fiul pentru prima oară, iar vedeta a surprins totul și apoi a împărtășit aceste amintiri deosebite cu comunitatea sa din mediul online.

Până acum nu există declarații ale Roxanei Vancea despre naștere sau despre primele clipe alături de minunea sa, însă putem să ne imaginăm doar că emoțiile prin care a trecut pot fi cu greu descrise în cuvinte. Experiența unică prin care trece i-a adus o bucurie nespusă, iar mărturisirile despre ea probabil că nu vor întârzia să apară odată ce va ajunge din nou acasă.

Ce spune Roxana Vancea despre modul în care își va crește băiețelul

Roxana Vancea și Dragoș Paiu formează un cuplu perfect, iar împreună au reușit să-și construiască o familie minunată. Faptul că bărbatul mai are un copil dintr-o relație anterioară nu a reprezentat un impediment pentru ei, ci mai degrabă se pare că i-a apropiat și mai mult. Micuțul i-a scos la iveală vedetei latura sa maternă, așa că atunci când a aflat că este însărcinată a fost mai pregătită ca niciodată să facă acest pas.

Cu toate că este mamă pentru prima oară, Roxana știe deja ce fel de mamă vrea să fie. Intenționează să-i fie bebelușului său aproape la fiecare pas, însă se va bucura și de ajutorul soacrei și al mamei sale. Cea mai mare dorință a sa este să nu piardă nimic din evoluția micuțului, căruia vrea să-i fie exemplu și prietenă în același timp.

„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacră-mii că le voi permite să mă ajute. Și ele vor să se bucure de pitici. Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic”, a mărturisit Roxana Vancea, pentru Viva!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: