Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea răvășită de sinuciderea unei persoane importante din viața sa. “Odihnește-te în pace…”

Roxana Vancea răvășită de sinuciderea unei persoane importante din viața sa. “Odihnește-te în pace…”

Elena Popa, o antrenoare celebră de fitness și fostă iubită a vedetei Roxana Vancea s-a sinucis la doar câteva luni după ce se mutase în Spania și după doar două săptămâni de logodnă cu iubitul ei.

Deși părea că lucrurile îi merg bine și că e fericită, fosta antrenoare de fitness a dat de înțeles că suferă profund printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Afișezi ce dorești pe Facebook sau Instagram, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi de la ce adresă chemi taxiul dimineața! No hate! It all about love!”, a scris ea.

“Unde i-au fost prietenii, când ea avea nevoie de ei?”

Apropiații antrenoarei cred că Elena s-a sinucis după ce s-a luptat timp de cinci ani cu depresia.

“Unde i-au fost prietenii, când ea avea nevoie de ei? Pentru că bănuiesc că mulți știaua ce avea pe suflet, sau care îi erau problemele, dar pentru asta nici unul nu a fost lângă ea”, a scris una dintre prietenele Elenei.

Roxana Vancea revoltată pe presă în urma sinuciderii Elenei

Vedeta de televiziune a lansat un atac dur asupra presei după ce a aflat tragicul eveniment prin care a trecut fosta sa prietenă.

“N-a murit iubita lu’ Vancea, a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul iubitei lu’ Vancea. Pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat o și combinau prin articole. A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber. Odihnește-te în pace, prietenă dragă”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

Acum vedeta de televiziune ajută cu strângerea de fonduri pentru ca trupul prietenei sale să poată fi repatriat din Spania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: