Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea se întoarce la sală la doar două luni de la naștere. Ce a determinat-o să ia această decizie

Roxana Vancea se întoarce la sală la doar două luni de la naștere. Ce a determinat-o să ia această decizie

GALERIE FOTO (5) Roxana Vancea se întoarce la sală la doar două luni de la naștere.

Roxana Vancea se întoarce la sală după două luni de la naștere. În urmă cu două luni a devenit mămică pentru prima oară, iar acum și-a anunțat fanii că va merge la muncă după sărbători. Roxana Vancea vrea neapărat să se întoarcă în sala de fitness, unde este instructor.

Roxana Vancea se întoarce la sală la doar două luni de la naștere. Ce a determinat-o să ia această decizie

Roxana Vancea se întoarce la sală la doar două luni de la naștere. Sportiva este una dintre cele mai proaspete mămici din shoebiz-ul din România. Roxana Vancea a născut în urmă cu două luni un băiețel perfect sănătos. Fosta asistentă TV trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Recent, vedeta a anunțat că se va întoarce la muncă în curând. La doar două luni de când a născut, Roxana Vancea se va întoarce în sala de fitness unde este antrenor. Înainte de a lua această decizie, bruneta a aranjat ca micuțul Zian să primească în continuare laptele matern, și în lipsa sa. ”Din ianuarie-februarie o să mă întorc la sală. Am fetele programate doar dimineață, o să le mut pe toate să facem antrenamentele pe parcursul a trei ore, ca să-i pot lăsa mamei pentru bebe doar laptele pentru o masă. Nu pot sta degeaba, plus că fetele mă cheamă, abia mă așteaptă”, a declarat Roxana Vancea pentru impact.ro.

Roxana Vancea a reușit să revină la kilogramele de dinaintea sarcini într-un timp foarte scurt. Vedeta este extrem de mândră că a reușit să dea jos imediat cele cinci kilograme pe care le-a acumulat în sarcină. ”M-am cântărit și am 47 de kilograme, fix cât am avut înainte să rămân însărcinată. Am mâncat normal în timpul sarcinii, am renunțat doar la dulciuri. A doua zi după ce am născut, dădusem 4 kilograme jos și apoi încă unul. Dar fără vreo dietă pentru că mănânc foarte mult pentru că alăptez și nu pot ține diete”, ne-a mai spus fosta asistentă TV.

De asemenea, bruneta a recunoscut că s-a apucat de sport la doar zece zile de când a născut. ”Am făcut sport după zece zile, acasă la mine, fac chiar acum abdomene, ieri picioare, mâine brațe. Am niște săculeți de picioare și câteva gantere, fac exerciții cu greutatea corpului, la saltea”, a mai declarat aceasta.

Roxana Vancea a născut natural

Vedeta a avut o sarcină cu probleme. Roxana Vancea a născut natural, fără anestezie epidurală, aducând pe lume un băiat perfect sănătos. Bruneta a avut o sarcină cu risc, dar nașterea nu a fost una grea, după cum a declarat chiar ea.

„Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând.Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a declarat Roxana Vancea, la Antena Stars, chiar înainte de naștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: