Redactia.ro
Home » Monden » Roxen este non-binară. Declarațiile artistei i-au șocat pe fanii săi: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Roxen este non-binară. Declarațiile artistei i-au șocat pe fanii săi: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

GALERIE FOTO (5) Roxen este non-binară!

Roxen este non-binară. Reprezentanta României la Eurovision 2020 a făcut declarații șocante în mediul online. Roxen le-a mărturisit fanilor săi că ea de fapt este băiat, deși s-a născut într-un trup de fată. Care a fost explicația artistei?

Roxen este non-binar. Declarațiile artistei i-au șocat pe fanii săi: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Roxen este non-binară?! Roxen, pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, în vârstă de 20 de ani, a reprezentat România la Eurovision 2020. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Recent, vedeta și-a șocat susținătorii după ce a făcut declarații șocante. Roxen a spus pe TikTok că, încă de mică a simțit că este un băiat în trup de fată. „Eu de mică eram ca un băiat, mă jucam doar jocuri de băieți, stăteam doar cu băieții, mă cățăram în copaci. Nu-mi plăceau păpușile. Eram total de partea opusă a unei fete”, a spus Roxen.

Cu toții știm că artista are un stil vestimentar controversat și niciodată nu s-a ferit să răspundă la cele mai inedite întrebări. După spusele artistei, putem considera că Roxen este o persoană non-binară. „De când eram mică, simt că sunt băiat în corp de fată. Imaginează-ți că trebuia să merg la concursuri și erau toate rochițele, trebuia să mă îmbrac în rochie și era ceva horror pentru mine, sau orele pierdute în mall. În viața mea anterioară chiar am fost băiat. Sincer tot timpul am crezut și am simțit că sunt un băiat în corp de fată”, a declarat Roxen.

De asemenea, cântăreața le-a spus fanilor săi că după ce a consultat un astrolog a aflat că în viața anterioară a fost băiat. Mai mult, în perioada când era însărcinată, mama sa și-a dorit foarte mult o fată, iar la ecografie, medicii i-au spus că va avea băiat. Roxen este de părere că rugăciunile mamei sale și-au pus amprenta și că a rămas, de fapt, tot băiat, dar are trup de fată.

Roxen suferă de boala Lyme

În urmă cu ceva timp, artista a declarat că a fost diagnosticată cu boala Lyme, o boală autoimună. Roxen a primit această veste când avea 14 ani, iar de atunci se luptă să țină boala sub control. Cu toate că a încercat să o țină în frâu, reprezenta României la Eurovision 2020 a spus că se află în stadiul trei al bolii, având simptome hepatice, pulmonare, probleme cardiace și neuropatie periferică. „Sunt trei stadii, eu din păcate sunt în ultimul stadiu, am aflat la 14 ani. Nu prea am ce să fac, doar să țin sub control, dar mă descurc destul de bine. Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus.Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată”, a povestit Roxen pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: