Redactia.ro
Home » Monden » Ruby a împărtășit cu urmăritorii din mediul online fotografii în care apare plină de vânătăi. Artista a explicat ce i s-a întâmplat

Ruby a împărtășit cu urmăritorii din mediul online fotografii în care apare plină de vânătăi. Artista a explicat ce i s-a întâmplat

GALERIE FOTO (3)

Ruby este o femeie foarte preocupată de aspectul său fizic, motiv pentru care petrece multe ore în sala de forță. Pasiunea sa pentru sport a ajutat-o să aibă o siluetă perfectă, în ciuda faptului că nu își impune restricții atunci când vine vorba de alimentația sa. Recent, a dezvăluit urmăritorilor săi că antrenamentele sale sunt uneori foarte dificile, motiv pentru care a rămas și cu anumite urme pe corp.

Ruby a împărtășit cu urmăritorii din mediul online fotografii în care apare plină de vânătăi. Artista a explicat ce i s-a întâmplat

Ruby se numără printre artistele foarte iubite de publicul din țara noastră, atât pentru talentul său, cât și pentru energia pozitivă deosebită pe care o emană în jurul său. Este mereu foarte veselă, iar statutul de celebritate nu a împiedicat-o niciodată să fie sinceră cu oamenii care o admiră. Adesea, împărtășește cu urmăritorii din mediul online momente din viața sa, fie ele fericite sau dificile.

Ultimele imagini postate de artistă pe Instagram au reușit însă să-i alarmeze pe admiratorii săi. S-a pozat înainte să intre în jur, iar pe corpul său era acoperit de numeroase vânătăi. Ruby a clarificat ulterior că nu a fost agresată și nici nu a avut parte de un episod violent, ci a rămas cu aceste urme datorită antrenamentelor sale.

Pasiunea sa pentru sport o determină de multe ori să încerce să-și depășească limitele, motiv pentru care duce totul uneori la extremă. Așa s-a ales cu vânătăile de pe picioare și cu o durere de coaste supărătoare, care nu o oprește însă să revină în sala de forță cu multă încântare pentru următorul antrenament.

„Mă dor coastele destul de rău, am niște vânătăi urâțele și mă duc să fac și altele. Și de data asta nu sunt de la nuiaua lui Nea Marin. Îmi place să fac lucruri pentru care trebuie să trag mai tare și care-mi dau vânătăi și bătăi de cap”, a mărturisit Ruby, pe InstaStory.

Cum reușește Ruby să se mențină mereu în formă

Ruby se poate mândri cu condiția sa fizică, deoarece are o siluetă pe care multe doamne și domnișoare și-ar dori-o. Acest lucru se datorează pasiunii sale pentru sport, dar și a orelor pe care le petrece în sala de repetiții.

Cât despre lupta cu kilogramele în plus, Ruby a mărturisit în trecut că nu și-a pus niciodată această problemă. În timp ce majoritatea femeilor fac eforturi semnificative să slăbească, ea-și dorește foarte mult să se mai îngrașe puțin. A dezvăluit că are doar 40 de kilograme, greutate cauzată probabil de antrenamentele dese pe care le face.

„Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg… 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!’, a spus Ruby, după ce s-a urcat pe cântar, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: