Redactia.ro
Home » Monden » Ruby i-a îngrijorat pe toți, după ce a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista: ”Mi-a amorțit tot corpul”

Ruby i-a îngrijorat pe toți, după ce a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista: ”Mi-a amorțit tot corpul”

GALERIE FOTO (2)

Ruby i-a îngrijorat pe toți, după ce a postat o fotografie pe Instagram, în care se afla pe patul de spital, cu perfuzii. Familia, prietenii apropiați, dar și fanii cântăreței s-au speriat teribil când au văzut imaginea cu cântăreața. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ruby!

Ruby a ajuns de urgență la spital

Ruby a lămurit situația, după ce i-a îngrijorat pe toți. După ce s-au liniștit lucrurile, artista a vorbit despre calvarul prin care a trecut. A folosit un truc pentru a arăta mult mai bine, însăacesta i-a provocat o reacție adversă puternică. Ruby s-a simțit din ce în ce mai rău, încât a ajuns de urgență la spital. Se pare că artista și-ar fi injectat o substanță utilizată de către culturiști înainte de competițiile sportive, pentru un bronz intens. Problema este că vedeta și-a injectat singură acea substanță, lucru care nu a fost deloc bun.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în…. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a explicat Ruby, pentru un post de televiziune.

Ce a pățit Ruby, după ce și-a injectat substanța

Cântăreața a mărturisit că a avut parte numai de stări de rău, amețeală și chiar i-a amorțit tot corpul. „M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic”, a mai spus Ruby, la TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: